Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tehet vmit az ex feleségem?
Házasságunk alatt hitelre vettünk lakást,ami az én nevemen volt,az ő neve sehol nem szerepelt. A gyerekek miatt ő kapta meg a lakáshasználatot. Fele lakáshitelt hiába kérem nem fizeti. Lakáshasználatot fizet,igy adok gyerektartást csak 40.000FT-ot 70.000 FT helyett.
Nem tudom már tovább egyedül fizetni a hitelt,és nem is akarom.
Ki fogok költözni külföldre,a gyerektartást persze tovább fizetem,de mivel eszem ágában sincs hazajönni a lakást uszni hagyom.
Mivel a te neveden van a hitel, őt nem kényszerítheted, hogy fizesse.
Annyit tehetsz, amit első is írt, hogy hagyod, hogy elvigye a bank. Már, ha az eladása kifutja a hitel összegét.
Csak ezt említsd meg neki is szerintem, nehogy hirtelen a gyerekek az utcára kerüljenek.
A vagyonmegosztásnál ez nem volt rendezve, hogy kinek, hogyan kell a hitelt fizetni?
"ami az én nevemen volt,az ő neve sehol nem szerepelt."
Et viszont teljesen lényegtelen, hogy kinek a nevén van, ha házasság alatt vettétek, akkor közös.
Oké, hogy kimész, de a helyedben nem hagynék elvarratlan szálakat. És nem jó minden hidat felégetni magunk mögött.
Később meg te sem akarsz fejfájást magadnak. Beszélj egy szakértővel, ügyvéddel. Hidd el, hogy jobb most letudni a dolgokat.
Kedves utolsó! Külföldón sincs aranyból a kerítés!
Ha nem tudod fizetni a hitelt, akkor üljetek le egy ügyveddel a feleségeddel együtt, és rendezzétek a dolgot, mert a gyerekek élete itt a legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!