Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exférjem új felesége december közepén fog szülni.4-6 hétig senki nem mehet hozzájuk, tehát az exem a közös fiunkkal sem tud találkozni karácsonykor. Ez normális?
Figyelt kérdés
Én megértem, hogy egy újszülött mellett nyugalomra van szüksége. De azért pár órát szánhatna a fiára az apja, nem?2014. nov. 30. 15:07
31/39 anonim válasza:
Őszintén? Szerintem ez csak kifogás. Ha apuka a fiával is akarna lenni karácsonykor akkor megoldaná kompromisszummal. Erőteljes érzésem, hogy itt arról van szó, hogy az új asszonyka megakar szabadulni a régi gyerektől.
33/39 anonim válasza:
Milyen apa az, aki karácsonykor a már meglévő gyerekéről "elfelejtkezik"?
34/39 anonim válasza:
De itt nem népvándorlásról meg usójárásról van szó, hanem arról, hogy a kisfiúnak joga van látni az újszülött testvérét. Ha ott lakna, mert mondjuk apuka nevelné, akkor mégis hova tennék addig?
35/39 anonim válasza:
A közös gyereketeknek ugyanannyi joga van ott lenni, mint az újszülöttnek. Tudod, őt is apuka csinálta. Téli szünetben 3-4 napra vidd csak át, majd a jó édes apuka megoldja a helyzetet. Az új feleség meg fekhet kedvére, amennyit akar.
36/39 anonim válasza:
A volt férjed is mehetne hozzátok. Az én férjem nem kapott szabadságot - ahogy kihozott minket dél körül a kórházból, mennie kellett vissza dolgozni... Boldogultam. Lehet hogy nem volt minden nap tökéletes rend, de még élünk. Azért egy felnőtt ember (főleg anyuka), bírjon már ki pár órát egyedül.
37/39 anonim válasza:
Tuti, beszolnek nekik.
Nem normalisak, foleg az apuka.
38/39 anonim válasza:
Majd az exférjedék lesznek a legjobban kiakadva, ha alapból utálni fogja a testvérét a kisfiú, hiszen már születésekor is azzal találkozik, hogy őt teljesen félreették. A saját apjának nem jelent annyit, hogy karácsonykor meglátogassa? Talán pestises az a gyerek, hogy nem akar még a közelébe sem menni? Nehogy véletlenül hazavigyen valamit a szent új családnak? El tudom képzelni, később milyen szerepet szánnak neki a családban...A helyedben én az exférjemmel beszélgetnék el nyugodt hangon, hogy mégis hogyan gondolja ezek után? Na, meg legyen szíves ő megmagyarázni a gyereknek, hogy miért nem szánhat rá pár órát karácsonykor.
39/39 anonim válasza:
Mi volt Karácsonykor kérdező???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!