Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Elmondjam anyukámnak?
Figyelt kérdés
Anyukám gyanakszik arra, hogy az apu megcsalja, ma az aput felhívta egy nő, apu gyorsan lerakta, de amikor megkérdeztem tőle hogy ki volt az, azt mondta, hogy egy haverja akivel tegnap találkozott.
Mit csináljak?
17/L
2010. jan. 29. 16:19
11/19 anonim válasza:
Figyelj ha jó otthon a közhangulat, ha apud olyan anyuddal mint szokott lenni. Esténként nem megy el otthonról, vagy nem jön későn haza valami mondvacsinált ürüggyel, egyenlőre ne ezen töprengjél. Mert olyan botrány lehet belőle, és lehet az is a semmiért válnának el útjaik.
12/19 A kérdező kommentje:
apu sokat veszekszik anyuval. és mivel apu szabadságon van, amikor anyu dolgozik a "haverjainál" van.
2010. jan. 29. 16:56
13/19 anonim válasza:
szerintem meg a hazugság a legnagyobb hiba. Honnan gondolod, hogy anyukád gyanakszik? emlegette? mert ha amúgy is "tud már valamit" akkor igen is mondd meg. i az, hoyg nem az ő dolga?? dolga ne,,de köze van hozzá... biztos csupa pasi írt eddig én nő vagyok és inkább tudni szeretném, hoyg idejében tisztázhassam a férjemmel mit akar.(( pl.ne amikor már a szeretője is terhes.)
14/19 anonim válasza:
Az édesapádat kérdezd meg, ehhez jogod van, hiszen együtt élnek a szüleid és azt azért mégsem lehet tétlenül nézni egy gyereknek sem, ha valamelyik szülője csalja a másikat. Ha meg akarja szakítani a házasságot, akkor se így kellene kezdenie. Beszélj csak vele és kérdezz rá. Ne hagyd magad félrevezetni!
15/19 A kérdező kommentje:
félek megkérdezni. nem is a választól tartok, hanem attól hogy ismét a szemembe hazudik. mert most nem egy kis dologról van szó, és ha kiderülne hogy 2x is a szemembe hazudott teljesen össztörnék
2010. jan. 29. 17:25
16/19 anonim válasza:
Nem a te dolgod, hogy apukádnak falazz.
Én elmondanám, de te döntesz.
17/19 anonim válasza:
Ha nem mersz rákédezni, próbáld lenyomozni. De ha lebukik, ne kíméld egy percet se! Megérdemli!
18/19 A kérdező kommentje:
ha hazaér megnézem a híváslistát, de attól félek már rég törölte!
2010. jan. 29. 18:26
19/19 anonim válasza:
Lehet, hogy megcsalja. Az is lehet, hogy anyud is tudja ezt, csak tudatosan úgy csinál, mint ha nem tudná.
Ha elmondod, akkor azzal csak bekavarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!