Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tehetek, ha minden hónapba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek, ha minden hónapban 2-4-5 nappal később kapom meg a tartásdíjat? ( 15. a határidő)

Figyelt kérdés
2014. nov. 18. 18:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
95%
Most komolyan 2-4-5 napon kinlódsz?ha nem kap előbb pénzt nem tud fizetni.Nekem is 15-ig van a bírósági határozat szerint és én másik hó 5-én kapom meg.Soha nem vinnyogtam érte mert tudom elötte pár nappal kapja ő is a pénzét.Bosszuskodsz itt párnapon.Amugy mehetsz ahová akarsz kiröhögnek,a fizetési hajlandóság megvan benne,Sok nő még 15 napért sem vergődne csak kapna.Ugy hogy örülj fizet.
2014. nov. 18. 19:02
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez miért gond? Utánam nem is fizettek semmit, pedig meg volt ítélve... Az egyeseket zavarhat (anyámat nem érdekelte, volt elég pénze, hogy eltartson), az érthető, de pár nap késés... Egyszer másfél évet késett a fizetésem fele, na az erős volt, mivel amúgyis alacsony volt. De pár nap? A mai világban ez bámulatosan jó eredmény.
2014. nov. 18. 19:04
 13/21 anonim ***** válasza:
81%
Pár nap késésen én a helyedben nem akadnék fenn, a lényeg, hogy gondoskodjon tisztességesen a gyerekéről. A tartásdíjon felül lehet kérni óvoda/iskola kezdés, szezonális bevásárlás, nagyobb kiadások felét, amit számlákkal kell igazolni. Ezt a bíróság megítélheti. De az apukával nem lehet megbeszélni, az ő gyereke is, nem csak az anyáé, így egyértelműnek kellene lenni, hogy gondoskodni is közösen kell róla.
2014. nov. 18. 20:13
 14/21 anonim ***** válasza:
91%
Örülj ha fizet miközben feketén dolgozik. Menj bíróságra mert akkor még ennyit se kell fizetnie mert nincs hivatalos fizetése. Neked is dolgozni kéne!!!
2014. nov. 18. 21:09
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Én is később szoktam megkapni, de mivel van fizetésem , nem gond, tudok rendes ételt venni, a számlákat is befizetem mindig , még mielőtt a tartásdíj megjönne.

Ha az alapdolgok (számlák, étel, iskolai felszerelés) megléte nem múlik néhány napon, akkor felesleges balhézni.

2014. nov. 18. 22:19
 16/21 anonim ***** válasza:
19%

Az hogy örüljön, ha fizet, marhaság. Az apának IS kötelessége gondoskodni a gyerekéről.

Pár nap késés említésre se méltó.

2014. nov. 18. 22:21
 17/21 anonim ***** válasza:
89%
Persze az apának is kötelessége de ha feketén dolgozik simán kibújhat alóla. Úgyh örüljön h fizet, elmegy ezzel a bíróságra aztán még gyt se fog kapni mert nincs hivatalos fizetése.
2014. nov. 18. 22:26
 18/21 anonim ***** válasza:
91%
Gondolom a kérdező soha egy napot nem késett még életében pl csekkbefizetéssel...
2014. nov. 19. 11:25
 19/21 A kérdező kommentje:
de késtem már, csak érdekelt, hogy ebben az esetben mit lehet tenni.
2014. nov. 19. 15:02
 20/21 anonim válasza:
100%

Egyszerű: megkéred, hogy küldje hamarabb.

Ha megkérdi miért, akkor elmondhatod, hogy ezen a 2-5 napon nem tudsz kaját adni a gyermeketeknek... (mert ugye nem a heti manikűrözés miatt kell?)

Ha mindig ennyit késik, akkor mondhatjuk, hogy havonta ugyanakkor fizet. Mi a gond ezzel? Ha nem tudsz gazdálkodni a havi bevételeiddel, akkor a pontos érkezés sem segít! A következő hónap 12.-én akkor is éheznétek...

2014. nov. 22. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!