Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogom van nem felvenni a telefont? Vagy kérni, hogy a láthatást tartsa be?
3 éve váltunk, 2gyerek. A 7 éves még mindig bepisil, doki szerint szoros napirend, állandóság, és ha a gyerekorvos is beleegyezik, pszichológiai kezelés kell.
A 8 évesem pedig nem tud minden házit vagy épp verset megtanulni, és ezt otthon kell neki.
A lényeg, hogy láthatás 2 hetente szombat reggel 8-tól vasárnap 18 óráig van. De ő max pár órára viszi el öket, vagy suli után. De ezzel az a baj, hogy a kisebbnek a napirend elengedhetetlen.
Tényleg köteles vagyok elengedni őket úgy, ahogy apuka akarja?
A másik, hogy van egy hiteles házunk, ami nincs fizetve, de a bíróság a használati jogot nekem ítélte, de nem élek ott. Valamint a sok hitel miatt (hitelkártya, személyi kölcsön, autó), nem ítéltek meg gyerektartást.
A házat el akarja adni, mert hogy ne menjen feljebb a tartozás. De az ügyvédjén keresztül papírokat küldözget a páromnak, hogy ő vegye meg. Egy ismerős lakik a házban, ideiglenesen, mert az utcára került volna a gyerekeivel, rezsit fizeti, nem albérlet. De az exem őt is zaklatja, hogy vegye meg.
A ház 3-4 milliót ér, de ő 15 milliót akar érte.
Mára odáig jutott a dolog, hogy naponta többször felhív a ház miatt, engem is, azt is hívogatja, aki ott lakik. Egyikünk se tudja megvenni.
A gyerekeknek állandó gyógyszere, szemüveg, talpbetét, kórházi bentfekvés, vizsgálatok, műtétek vannak, de semmiben nem segít, még abban sem, hogy autóval bevigyen minket, ha rengeteg cucc van.
Szerintetek normális a viselkedése? Ha nem, miben nem? Mit tennétek a helyemben?
Páromat a napi telefonok zavarják.
Ne haragudj,de totál össze-vissza írsz!
Most az exed régi kemója miatt lettek ilyenek a gyerekek, vagy azért,mert Ő nem viszi őket RENDSZERESEN? Nem igazán függ össze.
A másik ,ami nekem nem tiszta,hogy nem ítéltek meg gyerektartást a sok törlesztő miatt, de a házban-amit neked kéne használnod-lakik valami ismerős, mert barát... Miért nem adod inkább ki,ha ennyire kell a pénz?
Hol éltek,hogy 3 millió egy ház? Nem hiszem,hogy ennyire h.lye lenne az exurad,hogy egy xart nem érő házat 15 millióért akarna eladni...
1. A telefont jogod van nem felvenni, és jogod van elérni az exednél, hogy hagyjon békén téged és a párod a zaklatásával, meg az eladási szándékával.
2. Az anyagi dolgokat minél előbb le kell rendezni fixen, úgy hogy mindkettőtöknek megfeleljen, lezárni és abbahagyni végre ezt a hercehurcát, a gyerekek miatt. Ha máshogy nem megy, engedjetek mindketten valamiben egymásnak, a gyerekek miatt.
3. Nem azt mondom hogy nagyon jó, de egyáltalán nem ritka és nem abnormális ha egy 7 éves gyerek időnként bepisil. Szoros napirend? Ekkora baromságot még életemben nem hallottam. Ha feltételezzük hogy a válás zaklatta fel a gyereket és ennek következménye a bepisilés, akkor az lenne a megoldás hogy az apja (kinek hiánya miatt bepisil) csak és kizárólag 2 hetente vigye el? Ugye érzed te is, hogy ez butaság. A gyerekeknek az a legeslegjobb, ha akkor és annyi időre találkozhatnak az apjukkal amikor és amennyit csak akarnak. Ne akadályozd meg a hétközbeni találkozást ha az apjuk pont ráér és foglalkozik velük. A gyerekekkel kapcsolatban ne exként, hanem anyaként gondolkodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!