Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem akar válni, hogy ha már elköltözött tőlem?
Figyelt kérdés
Már három hónapja,hogy elköltözött a feleségem.És amikor elmenet akkor azt mondta,hogy beadja a válőpert mert már nem szeret.Én azóta már vagy ötször jártam a bíróságon,de ott azt mondták,hogy még nem adta be a papírokat.Elment itt hagyott két hitelel a nyakamban, de én nem akarok tőle követelni semmit.De ő a válásról nem akar beszélni velem.De a múltkor meg azt mondta a rendőrök előtt,hogy válni akar de a közös megegyezésbe nem ment bele.Nem írta alá a kerest levelet sem vajon mit akarhat még tőlem?Elment és azóta nem tudok vele beszélni semmiről.2010. jan. 27. 19:46
1/7 anonim válasza:
Szia talán kérd meg a szüleidet vagy az ö szüleit esetleg valamelyik közeli barátotokat beszélje vele hamár ö nem áll szoba veled. Üdv:Moncsi
2/7 A kérdező kommentje:
Mikor próbálok vele kapcsolatot teremteni mindig az van,hogy valamelyik barátja, vagy fiúja megjelenik a lakásunkon,és mindig verekedni akarnak. Azt hiszik,hogy evvel bármit is megoldanak.Én nem vagyok egy félős tipus de azért már unom,hogy mindig bunyózni akarna ezért nem tudom mit csináljak vele.
2010. jan. 27. 19:57
3/7 anonim válasza:
Te is beadhatod a válópert. Vagy nem ez a probléma? Hogy ő miért nem adta még be, az jó kérdés, talán vagyoni megfontolásból, vagy egyszerűen lusta volt.
4/7 anonim válasza:
1-ö vagyok hát akkor már rég beadtam volna én a válópert nem várnék rá nem hiányzik a felesleges "cirkusz"
5/7 anonim válasza:
Nem vagy köteles beengedni a feleséged barátait, fiúját abba a lakásba, ahol te laksz. Ha a feleséged egyedül akar hozzád menni, az más, ő megteheti. Kérd meg, vagy üzenj neki, hogy a válás megbeszélésére hajlandó vagy őt fogadni, más üggyel pedig ne zavarjon se ő, sem pedig a bunyóra éhes haverjai.
6/7 anonim válasza:
Ócska egy nő a volt nejed.Azért nem adja be ő mert nem akarja fizetni a költségeket,az a felperes dolga.Minél előbb fordulj ügyvédhez.Ne is hagyd magad provokálni a bikáitól,ne keresd többet intézkedj te ügyvédi segítséggel.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jótanácsokat megfogadom és ügyvédhez fordulok.
2010. jan. 27. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!