Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Őszi szünet okt.27-31. -ig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszi szünet okt.27-31. -ig tart. Hogy felezitek meg a szünetet a különélő féllel?

Figyelt kérdés
(ne írjátok hogy megbeszélitek, sajnos az én másik exfelemmel nem lehet)
2014. okt. 9. 19:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha hivatalosan a fele jar, akkor annyit. Volnek olyan jofej, hogy megkerdezzem melyik felere tart igenyt, sot, mivel a het nem paros szam, kaphatna 4 napot belole.
2014. okt. 9. 19:29
 2/13 anonim ***** válasza:

Ez attól függ, hogy arra hajt mindkettőtök, hogy nála legyen többet a gyerek, vagy arra, hogy nála ne legyen.

Nálunk pl. nincs semmi megbeszélés, mert ha én kérdem, mondjuk szerdán, hogy akkor mi lesz hétvégén, akkor az ex nekem esik, hogy honnan tudná ő azt ennyivel előtte?

Ha meg ki van akadva, és plusz szabadságot akar, akkor közli, hogy fél órán belül idehozza a gyereket akár tetszik akár nem.

Szerintem 1 nap ide vagy oda nem lehet gond. Plusz ugye az is kérdés, hogy a gyereketek hol szeret jobban lenni.

2014. okt. 9. 19:58
 3/13 anonim ***** válasza:
Igazából 23-án kezdődik a szünet, 4 napos hétvége. Amúgy nem osztozkodunk, max 1 napra, ha elviszi. Utoljára nyáron vitte kb. 2 napra. Kérdezni nem kérdezek, mert csak kioktatna. Jobb az, ha itthon van a gyerek.
2014. okt. 9. 21:58
 4/13 A kérdező kommentje:

23.-a munkaszüneti nap, nem tartozik az őszi szünethez. Nov 1.-e mindenszentek, igy azt se kell megosztani. Most találtam egy cikket.

ha a felek nem tudnak megegyezni. 27-31.-e közötti 5 napot kell elfelezni.

2014. okt. 10. 06:12
 5/13 anonim ***** válasza:
Te neveled az gyereket? Miért olyan nehez engedni, hogy a másikkal legyen plusz par napot ,ha az ido nagy reszet úgyis veled tölti?
2014. okt. 10. 06:13
 6/13 A kérdező kommentje:
2014. okt. 10. 06:14
 7/13 A kérdező kommentje:
Azért mert a másik fél a láthatás idejét azzal tölti, higy uszitsa ellenem a gyermeket ami miatt a gyerek bepisil, viselkedési problémája van és pszichologushoz hordom. Ezért. ..
2014. okt. 10. 06:17
 8/13 anonim ***** válasza:

Amennyiben ez igy van, akkor fuss be a biroságra es kérelmeznd a lathatas ujraszabalyozasat.

De lehet, hogy befejezné az uszítást, ha többet lehetne a gyerekkel.....

2014. okt. 10. 06:23
 9/13 A kérdező kommentje:
A pszichologus szerint nincs jó hatással a gyerekre az apai láthatás. Az intézmény ahova jár a gyermek, rendszeresen jelzi hogy apás hétvége után verekszik a kislány. Hogy adjam így oda többet? Egyenlőre pszichologiai megfigyelés alatt vagyunk, ha negatív szakvéleményt kapok,nynyilván tovább lépek.
2014. okt. 10. 06:29
 10/13 anonim ***** válasza:
Felesleges a szakvéleményre várni, ugyanis azt a birosag nem fogja elfogadni. Ad be a kérelmet meg ma. Majd a birosag kirendel szakértőt, kérni fog pedagógiai szakvéleményt. Sok sikert es kitartást.
2014. okt. 10. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!