Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszi szünet okt.27-31. -ig tart. Hogy felezitek meg a szünetet a különélő féllel?
Ez attól függ, hogy arra hajt mindkettőtök, hogy nála legyen többet a gyerek, vagy arra, hogy nála ne legyen.
Nálunk pl. nincs semmi megbeszélés, mert ha én kérdem, mondjuk szerdán, hogy akkor mi lesz hétvégén, akkor az ex nekem esik, hogy honnan tudná ő azt ennyivel előtte?
Ha meg ki van akadva, és plusz szabadságot akar, akkor közli, hogy fél órán belül idehozza a gyereket akár tetszik akár nem.
Szerintem 1 nap ide vagy oda nem lehet gond. Plusz ugye az is kérdés, hogy a gyereketek hol szeret jobban lenni.
23.-a munkaszüneti nap, nem tartozik az őszi szünethez. Nov 1.-e mindenszentek, igy azt se kell megosztani. Most találtam egy cikket.
ha a felek nem tudnak megegyezni. 27-31.-e közötti 5 napot kell elfelezni.
Amennyiben ez igy van, akkor fuss be a biroságra es kérelmeznd a lathatas ujraszabalyozasat.
De lehet, hogy befejezné az uszítást, ha többet lehetne a gyerekkel.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!