Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Olyan anyukákhoz szól a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan anyukákhoz szól a kérdésem, akik (mindegy, hogy volt-e házasság, vagy nem) a gyerekük apjától külön mentek, amikor még nagyon pici volt a gyerek. Találtatok olyan férfit, akinek "gyerekkel együtt" kellettetek? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
6 hónapos a babánk.Nagyon rossz a kapcsolatunk,és ha nem lenne a gyerek, biztos,hogy nem lennénk együtt, én már nem szeretem őt, de ő szeret engem. Már nagyon fontolgatom,hogy megkérem, költözzön el, és legyen vége (tavaly már szakitottunk 1 hónapra, és mikor megtudtam hogy terhes vagyok,akkor azt súgta valami,hogy próbáljam meg vele). Persze nem működik..miért is működne,ha egyszer már nem működött. Nem is vagyunk egymáshoz valók. Viszont nagyon félek, hogy nem fogok senkinek sem kelleni, mert már egy másik férfitől van gyerekem. Emiatt gátlásos vagyok, az önbizalmam a béka segge alatt, nem vagyok magabiztos se (pedig nem vagyok bányarém), de akkora fék van bennem a gyerek miatt, és mindig az van bennem , hogy így senkinek se fogok kelleni. Érdekelne, hogy voltatok-e hasonló helyzetben, és hogy volt a történet, hogy találtatok-e értelmes férfit, aki el is fogadta,hogy mástól van gyereketek?
2014. szept. 23. 12:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

2 éves volt a lányom, amikor végleg különmentünk az apjával, mert mást is teherbeejtett. :(

Azt hittem, sosem fogok kelleni senkinek, de megtaláltam életem párját, aki a saját apjánál jobban törődött a lányommal és sajátjaként kezelte. Engem is imádott. Sajnos, 8 év házasság után válunk, mert nagyon mást akarunk az élettől. :(

2014. szept. 26. 13:04
 12/12 anonim ***** válasza:
Igen találtam és boldogabb vagyok mint valaha! Elfogadja és szereti az 5 éves fiamat már másfél éve pedig apuka uszitja ellene és mivel kicsi még undok is a párommal. De ő túl lát a dolgokon és ügyesen kezeli. Életem legjobb döntése volt h otthagytam a gyerekem apját. Csak azt bánom h miért nem hamarabb!!!
2014. szept. 29. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!