Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Vállalkozó hölgynek gyermeke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vállalkozó hölgynek gyermeke lesz, apuka 4 év után lelép. Anyuka energiája néhány év után elapad, vállalkozás tönkremegy, családsegítő, éhezés, lyukas adománycipő, betegség. Apuka felelőssége megállapítható jogilag?

Figyelt kérdés
2014. szept. 14. 09:08
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
15%
28 Sosem nézek sorozatot, útálom őket:DD Szegirntem higgadj le, és menj kicsit sétálni. Én maximálisan elhiszem, hogy az igazság ha napvilágra jó, ennyire fel tud zaklatni. De hát ami történt, megtörtént.
2014. szept. 14. 11:19
 32/45 anonim ***** válasza:
47%
Az még nagyobb baj, ha nem tv miatt mondasz ilyent hanem önmagadtól.
2014. szept. 14. 11:21
 33/45 anonim ***** válasza:
88%

Mármint úgy gondolod, hogy az apa felelős azért, mert az anya nem bírja idegileg a munkát, gyereknevelést?

Nem, ez nem így van.

Az apának gyerektartást kötelező fizetnie, és joga van látnia a gyerekét, de ennyi.

2014. szept. 14. 11:22
 34/45 anonim ***** válasza:
18%
32 Mondom, csak ismételni tudom: elhiszem hogy igen felizgató számodra, ha valami napfényre kerül, ezért őrizd az egészséget, és menj sétálni. Jobban jársz:)
2014. szept. 14. 11:23
 35/45 anonim ***** válasza:
95%

"A szülői kötelességei 20e forintban akkor is kimerülnek, ha a gyermeke az ajtaja előtt fázik, és nincs hová mennie?"

Ne csak egy oldalról nézzük. Ha te lepasszoltad volna, amíg "felépülsz", akkor a te felelősséged is ennyiben merült volna ki, remélem tisztában vagy ezzel.

2014. szept. 14. 11:24
 36/45 anonim ***** válasza:
71%
48%-os, elnézést kérek, most jöttem rá, hogy te ... lelkiekben szegény vagy. Egy ilyennel, mint te, nem szép dolog vitatkozni, nem várható el tőled, hogy követni tudd az egészséges emberek világát.
2014. szept. 14. 11:25
 37/45 anonim ***** válasza:
100%

Másnak sem könnyű, meg nevel egyedül gyereket, de miért kell megvárni, amíg nincs mit enni, és lyukas a gyerek cipője?

Ha jól menő vállalkozás volt, akkor kellett volna félre tenni szűkösbb időkre, meg hát ha látod,hogy nem jól alakulnak a dolgok, el kell kezdeni időben valami munka után nézni!

2014. szept. 14. 11:26
 38/45 anonim ***** válasza:
0%

36 A magad problémáját, miért próbálod rám testálni. Köszi, de ezt meghagyom neked:D

ui: Az már csak hab a tortán, hogy a régi üzleti partnerek visszasírják a kis nőt, aki egyes egyedül többet és jobban dolgozott:D Mert hát ugye kicsi a világ, és ki tudja ki kivel talákozott már azóta:DD

Szóval ezt az előadást lehet, hogy itt a net-en tudod nyomni, de kint neten kivül már aligha:DD

2014. szept. 14. 11:36
 39/45 anonim ***** válasza:
7%
Szép az élet, és sosem szabad a kizárólag láthatókra tekinteni, ha egy embert egy történet igazsága érdekel, én mindig mondtam:D
2014. szept. 14. 11:37
 40/45 anonim ***** válasza:
67%
Hát ti betegek vagytok, komolyan mondom! Annyira gáz, hogy itt vezetitek le az otthoni feszkót.
2014. szept. 14. 11:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!