Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jövőre már lehetséges ez?
Figyelt kérdés
A 13-at töltöttem idén nyáron. A szüleim elváltak. Apukámmal élek, anyukám külföldön él. Azt tudom ,hogy úgy szól a törvény ,hogy kéthetente kéne találkoznom anyukámmal, de mivel messze lakik, abban állapodtak meg apával ,hogy minden iskolai szünetnek a felét vele töltöm (húgom szintúgy apával). Azt tudom, hogy 14éves kortól ahoz a szülőhöz ítélik a gyereket ,akivel élni szeretne, de én tulajdonképpen arra lennék kíváncsi ,hogy az megoldható-e ,hogy ne kelljen egyáltalán elutaznom anyáékhoz?(most is itt vagyok egy hónapot, szörnyen viselem)2014. aug. 17. 22:03
1/3 anonim válasza:
Beszéld meg anyukáddal. Nem láthatás kötelező 14 v felett is.
2/3 anonim válasza:
Anyukád miatt vagy a hely miatt viseled nehezen? Nem kötelező neked menni, ő is jöhetne.
És nem muszáj a találkozás sem.
3/3 A kérdező kommentje:
A hely miatt. Ha nem nekem kéne utazni ,hanem hazajönne ,akkor találkoznék vele szívesen.
2014. aug. 18. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!