Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önző vagyok mert válni akarok?
Figyelt kérdés
Férjem mindig is önimádó volt de régebben még én is számítottam neki. Mostanára ez elmúlt. Teljesen az alárendeltje lettem. Egy ideig még bíztam benne, hogy változtathatok a dolgon. 2 éven át próbáltam meggyőzni, hogy rosszabb lett, de nem hitt nekem. Volt, hogy kinevetett, de volt olyan is mikor agresszívan rám kiabált mert éppen unta a témát. Fél éve kijelentettem neki, hogy el akarok válni. Akkor rájött, hogy tényleg gond van. Sikerült megbeszélni a dolgokat, megígérte, hogy változni fog. 1-2 hónapig ment is, utána én lettem a hibás, mert én nem álltam úgy a dolgokhoz, hogy változni tudjon (szerinte). Mostanra ott tartunk, hogy elköltöztem a gyerekekkel, mert kidobott a házból. 2 hétig nem is keresett minket. Most megint felbukkantés újra próbálkozik. Én attól tartok, hogy csak a közös vagyon megosztásától tart. Mert mikor eljöttünk megpróbált kisemmizni. Nem tudom mit tegyek. Nem akarom kitenni még egyszer a gyerekeket egy ilyen balhénak, de attól is tartok ha nem megyek vissza hozzá akkor mindent megtesz, hogy el lehetetlenítsen.
Meg sem fontolnám, hogy újrakezdjük. Egyszer és mindenkorra lezárnám. Akármi is lesz a vége, legalább vége lesz. A gyerekeknek is ez a jobb, nem az, ha két játszmázó felnőtt nevezi magukat családnak a fejük fölött. Nem önzőség, józan ész, hogy válni akarsz. Tedd is meg!
2014. júl. 23. 10:15
12/20 virág69 válasza:
Nem vagy önző,sőt!Átérzem az egészet!Én 20 évet vártam,mire erre a döntésre jutottam!Nem szabad várni!46 évesen kezdhetem újra építeni az életem!
2014. júl. 23. 11:05
13/20 anonim válasza:
Nem vagy önző, a férjed nem érdemel meg benneteket.
2014. júl. 23. 14:36
14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Válaszolva a feltett kérdésre a ház közös. Közösen építettük a közösen vásárolt telekre. Azzal indokolta, hogy nekem nem jár semmi, hogy a saját kezemmel nem vettem részt az építkezésben. Ezt megtettem volna ha tudom, de akkor voltam terhes a második gyermekünkkel.
2014. júl. 24. 11:36
15/20 anonim válasza:
Jó láttad: "Én attól tartok, hogy csak a közös vagyon megosztásától tart. "
Az nagyon hülye szöveg, hogy azért nincs részed a házból, mert nem hordtad a téglát.
Házasság ideje alatt szerzett vagyon: 50-50%.
Hogy mohó ember, meg önimádó... az hagyján.
De most végül is a saját gyerekeit készül az utcára tenni: ekkora szemetet!
De ne aggódj, erre esélye sincs.
2014. júl. 24. 17:27
16/20 anonim válasza:
Borzasztó milyen emberek vannak (férjed).
Kár, hogy ez utólag derül ki.
Ha van hova menned, akkor az ilyet jókora gyerektartásra kell ítélni a lakást meg tegye fel magának.
2014. júl. 27. 01:37
17/20 anonim válasza:
"attól is tartok ha nem megyek vissza hozzá akkor mindent megtesz, hogy el lehetetlenítsen."
Mik a veszélyek?
2014. júl. 27. 03:46
18/20 A kérdező kommentje:
Eddig csak az anyagiakra gondoltam veszélyként, pl. nem fizeti a gyerektartást és nem fizeti ki a részemet a házból. Vissza nem mehetek a házba mert több kék folttal jöttem el. Most már egyre jobban attól is tartok, hogy zaklatni és bántalmazni fog, ha beadom a válópert. Most egy másik városban vagyok a gyerekekkel a szüleimnél, de ahogy lehetőségem nyílna visszamennék iskolakezdésre mert a gyerekek nem akarják elveszíteni a barátaikat. Úgy gondoltam legalább ők maradjanak meg nekik így kevésbé sérülnek lelkileg.
2014. júl. 27. 07:59
19/20 anonim válasza:
Az anyagiak: nincs döntési helyzetben.
A bíróság megfelezi a közös vagyont, és megítéli a gyerektartási díjat, amit ha nem fizet, az állam megelőlegezi, és behajtja rajta.
A foltjaiddal: orvos, látlelet, rendőrség - ez a tennivaló.
Ez nem egy önimádó ember, ahogy írtad, egy kicsinyes, agresszív szarrágó!
2014. júl. 27. 09:19
20/20 anonim válasza:
"az anyagiakra gondoltam veszélyként, pl. nem fizeti a gyerektartást és nem fizeti ki a részemet a házból2
De ez nem rajta múlik, ha valami a tied és ő nem adja, akkor a bírósági végrehajtás során elveszik tőle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!