Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a gyerek belerokkan a bírósági döntésbe?
Rokon.
Értelmes választ sajnos nem kaptam eddig, vádaskodást bőven.
Akkor akik azzal piszkálódnak, hogy a két felnőtt nem tud értelmesen beszélni:
A kislányt azért vették hivatalból védelembe mert az APA nem hajlandó kommunikálni. Világos? Nem a két szülő, hanem az egyik!!!!!!!!!
A védelembevétel azért jött létre, hogy RÁKÉNYSZERÍTSÉK az apát arra, hogy válaszolnia KELLJEN dolgokra. Ebben a történetben ha tetszik ha nem, az anya nem hibás. Egymillió telefonhívás, email, stb után miért van ős is pellengérre állítva, hogy nem tudnak megbeszélni? Itt egy ember miatt nem tudnak beszélni és az az apa. És lehet, hogy nem rossz ember az az apa, de beteg, értitek, aki nem hagyja magát kezelni, kényszeríteni pedig nem lehet. Csak egy példa, jó? A hétévéset bezárva hagyta a kocsiban a parkolóban láthatás alatt, míg bement a munkahelyére. A gyerek lehúzta az ablakot, kimászott és szépen eltűnt. De persze, értem én, az apának joga van.....mert miért nem kommunikálnak? Valaki tud válaszolni a kérdésre, hogy lehet-e még fordulni valahova????
"Több különböző rendőrségi eljárás van ellene folyamatban, egyik pl súlyos testi sértés. A nála lévő kislányt a családvédelem hivatalból védelembe vette. Mégis neki ítélték."
Ha a bíróság értesült a rendőrségi eljárásról, pszichiátriai kezelésről, akkor nem ítéli oda a gyereket. Pláne nem választják ketté.
Kérdező, te valamit vagy nem tudsz a történetben, vagy nem az igazságot mondod.
A hivatalos út mellett esetleg fordulhatnátok a médiához. Jó szaftos kis történtet lehetne kerekíteni benne, hangsúlyozni a bírósági döntés helytelenségét, a hossza procedúrát stb stb. Talán ez gyorsítaná az eljárást.
És ki tudja, hallani olyan történeteket, amikor valaki jótevő lát valamit a TVben és segít.
A riporter úgyis meg fogja keresni a másik felet is, aki ha nem akar nyilatkozni, elzavarja őket, az már magáért fog beszélni.
A média már tervbe van véve.
Annak a válaszadónak nagyon köszönöm a hozzászólást, aki lehazugozott. És elmondom még egyszer. Folyamatban van a súlyos testi sértés miatti eljárás. Az esetnek több szemtanúja volt, az utcán idegen emberek tépték le az őrjöngő férjet a feleségéről és annak édesanyjáról (akinek a kezét eltörte), bevitték a rendőrségre, a gyermeket mégis ő vihette aznap is. Ja, a két gyerek szemtanú volt. A rendőrség válasza akkor: nem a gyerek ellen irányult az erőszak. Másik eset: Feleség szüleinek ajtaját betöri, erőszakkal betöri, rendőrség viszi el. Másik eset: Anyóst megtámadja az utcán, táskáját elrabolja, egy járókelő szerzi vissza, rendőrség hivatalból eljárást indít. Kell még sorolni? A bíróság a pszichés zavaraira azt a választ adja, hogy: pszichés zavarait nagyszerű munkateljesítménnyel ellensúlyozza. (Néhány év alatt 9 munkahely).
És a kételkedőnek még: de igen, szétválasztották őket.
Azoknak akik nem kételkedtek a történet igazában és nem hazugoztak le köszönöm a válaszokat. A délelőttöt egy régebben praktizáló családjogi bíróval való beszélgetéssel töltöttem (és a hitetlenkedőknek üzenem, elmondása szerint ennél sajnos sokkal-sokkal nyomorúbb történetek és döntések születnek), most már tudom milyen lehetőségek vannak még.
iszonyat törtenet.
enugy tudom, hogy ha az anya nem adjaoda lathatasra, a gyamugy vagy valamelyik azerv penzbirsagot szabhat max ki.en tutinem adnam ebben a fenti esetben.
egy usmerosnem adtaki az apanak, mert felt hogy elraboljatole, penzbirsagot kapott,mert az apajelentette. a nö kifizette parsor a birsagot. kb 500 ezerre rugott de a gyerek nala voltnyugiban.es a nö kervenyezte h a lathatasoknal 3. szemely legyen felugyeletkent jelen.talan ezt kene ingyenes fogadonapon megkerdezni a birosagon hogy hogy lehet ilyen lathatast kerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!