Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gyerektartást kell fizetni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerektartást kell fizetni?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm (tényleg ismerősöm, nem rólam van szó) 2 gyereket nevel egyedül! Apuka lelépett 7 hónapja, egy másik anyukával él együtt és nevelik a nő 2 kislányát! Az apuka mióta elköltözött nem fizet gyerektartást! A válás sincs még elindítva! Ismerősöm kérhet egyáltalán gyerektartást a pasitól? Vagy válás után jár? Esetleg visszamenőlegesen kifizettetni vele a tartásdíjat?! Hová kell fordulni ez ügyben? Köszönöm a segítséget!
2014. jún. 18. 12:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
90%

"A nő a hibás mert a párja lelépett egy q rvával?????"

Azért egyáltalán nem kéne így minősíteni egy másik asszonyt, mert semmit sem tudunk a körülményekről.

2014. jún. 18. 14:36
 12/22 A kérdező kommentje:
Anyuka mesélte nekem hogy "apa" nem fizet nekik semmit! És hogy a nő 2 gyerekét támogatja, ott él velük! Felháborodtam rajta hogy a vér szerinti gyerekeit meg le sem tojja :( Bár engem nem bántott ez a férfi, és semmi közöm hozzá, de ennyit segíteni szerettem volna Neki hogy megkérdezem ezt a dolgot Tőletek!
2014. jún. 18. 14:43
 13/22 anonim ***** válasza:
Bocsi, ez nem a tárgyhoz tartozik, de azért gyönyörű egy ember, hogy két "idegen" gyereket támogat, a sajátjait meg nem.
2014. jún. 18. 16:44
 14/22 anonim ***** válasza:
Szép lenne ha csak a válás után járna gyerektartás, hiszen valakiknél ez évekig is elhúzódik. A különköltözéstől jár, de csak hat hónapra visszamenőleg lehet igényelni.
2014. jún. 18. 17:09
 15/22 anonim ***** válasza:
A legfontosabb az lenne, hogy az ismerősöd maga is megtanuljon utánajárni az ilyen dolgoknak.
2014. jún. 18. 17:48
 16/22 A kérdező kommentje:
15-ös! Kórházba került ő is és a kislány is mert annyira megviselte őket! Gondolom bele van betegedbe és nem ezen jár az esze! :(
2014. jún. 18. 18:11
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
Ez a diagnózis? Megviselte őket?
2014. jún. 18. 21:23
 18/22 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! menj máshová kárörvendeni!
2014. jún. 18. 21:55
 19/22 anonim ***** válasza:
72%

Nem ezt jelenti a kárörvendés. Komolyan kérdeztem.

Nem kötekedek, csak az akaszt ki baromira, hogy egy felnőtt nő nem tud ennek utánajárni. Még oké is lenne, ha egyedül lenne, de gyerekei vannak. Felelős értük. Mi lenne vele, ha te ennek nem néznél utána? Otthon mosolyogna a gyerekeire, hogy "nincs mit enni, mert túl szerencsétlen vagyok, hogy utána érdeklődjek, hogy mennek ilyenkor a dolgok"?

2014. jún. 18. 21:58
 20/22 A kérdező kommentje:
utolsó! bocs akkor félreértettem, igen, lehet neki kellene utánajárni! Tudom mit jelent a kárörvendés, csak nem tudtam megfelelő szót találni hirtelen :D Karácsonykor bejelentette hogy van szeretője, szilveszterkor fogta magát és nagy boldogan összecsomagolt hogy odamegy a ribihez! Zokogott a kislánya és nem hatotta meg! Ismerősöm mondta hogy kórházba voltak! Azért el tudom képzelni hogy egy 7 éves gyerek mit érezhet hogy apa csomagol, elmegy, és megölelné de apa ellöki....
2014. jún. 19. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!