Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyire komoly ez a szeretői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire komoly ez a szeretői kapcsolat?

Figyelt kérdés

Szeretői kapcsolat közel 2 éve. Eközben megszületett a 2. gyermek a férfi "valódi" kapcsolatában. Segíteni szeretnék a barátnőmnek, ezért a segítségeteket kérem. Nem kérek mocskolódó leveleket; hasonló élethelyzetek tapasztalatait, véleményeket várok tőletek.

Barátnőm évek óta rossz házasságban él a férjével, a férj válni nem akar, kényelmes neki ez a helyzet. 1 gyermekük született, barátnőm 38 éves. Közel két éve megismerkedett egy férfival, aki a második párkapcsolatában "elvolt", de valahogy a tűz nem égett náluk. Úgy 1 évig csak szexkapcsolat volt közöttük, mialatt megfogant a férfi kapcsolatában a 2. gyermek. A barátnőm majdnem belehalt, de nem dobta ki mégsem - annyira szerelmes volt. Kb. 1 év elteltével a férfi eléállt és közölte vele, h. bevallja, h. Ő is szerelmes belé, mi több Ő álmai asszonya, de próbálta "tartani" magát. Így elkezdtek egyre sűrűbben találkozni, mára szinte teljesen megismerték egymást és egyre több közös programjuk van. A barátnőm látszólag boldognak tűnik. A férfi azt mondta neki, h. míg a gyermekek édesanyja nem megy vissza dolgozni, addig nem hagyja el őket, de utánna vele szeretné leélni az életét. Barátnőm nagyon szeretne még gyermeket, de a férfi már nem. Többször állapotosnak hitte magát, kisbabák láttán az érzelmeit nem bírja visszatartani. Szinte már beteges. Imádja ezt a férfit, úgy gondolom, h. kölcsönösek az érzelmeik. Viszont megy az idő, Ő csinos, ezt leszámítva okosnak is mondanám - de abban bízik, h. később a férfi meggondolja magát és vállalnak közösen gyermeket. Persze nem kizárt, h. a férfi jó színész, s csak hitegeti az együtt élésről. Annyira szeretnék neki segíteni és felnyitni a szemét.Tudja, h. helytelen így ez a kapcsolat, szakítani is próbáltak már mindketten, de csak erősebb lett a kapcsolatuk.Hogyan lehet így élni? Évekig titkolni? Napköben együtt, de este haza a Családhoz?

2014. jún. 17. 21:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
ha valaki válni AKAR akkor nem mondja hanem megteszi! a barátnőd térjen észhez!
2014. jún. 18. 12:38
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem voltak szeretőim a házasságom alatt, mondjuk pont amikor a gyereket összehoztuk, akkor nem, de egyetlen olyan volt akivel úgy éreztem, hogy az álmaim asszonya. 4 hónappal az első találkozás után már együtt éltünk - élünk azóta is. Ahogy előttem már írták, ha valaki lépni akar, lépni fog, ha nem, akkor ígérget.
2014. jún. 18. 13:30
 13/14 A kérdező kommentje:

A kérdező vagyok és nagyon köszönöm Mindenkinek a válaszát!

Bennem is hasonló gondolatok fogalmazódtak meg eddig. Az viszont tény, h. ez a férfi nagyon elfoglalt és minden időt megpróbál kihsználni, h. barátnőmmel lehessen - már jó ideje nem csak a szexről szól a kapcsolatuk. Sokszor képes 20-30 perces látogatásra is, csak láthassák és megölelhessék egymást. Sajnos a válás az anyagi dolgok miatt nem egyszerű barátnőméknél. A férjével évek óta nincs szexuális kapcsolatuk, már a férfi megismerése előtt is a válni szeretett volna. Cselédje a férjének, az meg persze még a gyermekükkel is zsarolja. "Egyedül" nem fog menni neki a válás, hiszen eddig sem ment. Ahhoz, hogy végig tudja csinálni, azt gondolom, h. el kellene költöznie a féjétől. Mindenük közös, közösen is szerezték. Sajnálom, félek, h. rámegy erre a férfira az élete. Tudom, ha elválna - nem lenne gonja a kérőkkel; de így titkolva, fülig szerelmesen lehet, h. csak elszállnak felette az évek. Fontolgattam, h. tudomására hozom ezeket a kommenteket, de annyi kérdés kavarog bennem, hisz Én részletekig ismerem kettejük történetét és realitás alapja is van sajnos ennek az időhatárnak. A férfi nem házas, csak élettársi-gazdasági közösségben élnek, ott az anyagiak dominálnak.

Köszönöm mégegyszer a válaszokat!

2014. jún. 18. 19:40
 14/14 anonim ***** válasza:
nem eménytelen.
2014. aug. 24. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!