Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek? Menjek el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Menjek el a lányom nélkül?

Figyelt kérdés
Élettársammal megromlott a viszonyom mivel valaki mást szeretek. El akarom hagyni, de az öt hónapos gyerekünket nem akarja engedni. Mit csináljak? Pereskedni nincs pénzem. Amúgy az új "párom" ellen van kifogása.
2014. jún. 17. 08:37
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

"Amúgy az új "párom" ellen van kifogása." - hát ez nem meglepő.

De most minden mástól függetlenül: ha drogos, alkesz, hazudott másfél éven át: hagyd el.

A gyerek sorsáról nem ő dönt, ha házasok volnátok, akkor a bíróság, ha nem vagytok azok, akkor fogd és vidd.

Keressen ő ügyvédet.

2014. jún. 17. 09:35
 22/28 anonim ***** válasza:

Na jó, most már tuti kamu a kérdés...

Ennyire sötét ember nem létezik, aki 4 hónapnyi ismeretség után szül egy gyereket, egy drogos alkoholista fickónak, ami állítólag másfél év alatt nem derült ki, majd még rá is hagyná a gyereket, sőt nem is rá, hanem a férfi anyjára.

Gratulálok, taps, írj egy könyvet...

2014. jún. 17. 10:08
 23/28 anonim ***** válasza:
Utolsó, hát szomorú de elhiheted hogy még cifrább dolgok is vannak az életben...
2014. jún. 17. 10:29
 24/28 anonim válasza:
22# Hol írta a kérdező, hogy alkoholista a párja?
2014. jún. 17. 10:33
 25/28 anonim ***** válasza:

#6-os vagyok.

"Nekem is lehetne más, sőt a

férjemnek már van is, a csaj már terhes a

közös gyerekükkel." 11-es,akármennyire is marasztal,én nem tudnék olyan férfivel egy házba élni,akinek már mástol lesz gyereke.én a gyerekemmel együtt minél hamarabb elhúznám a csíkot,keresnék egy ügyvédet,és megindítanám a válást.

Mellesleg nekem van egy ismerősöm,aki 4 gyereket hagyott el.a férjével és a 4 gyerekkel nélkülözésben élt,rossz körülmények között,a nő talált egy pénzesebb pasit aki sokkal időssebb nála,és elhagyta a 4 gyereket miatta.úgy látom,a kérdező is ezt a hibát szándékozik elkövetni.

2014. jún. 17. 10:41
 26/28 anonim ***** válasza:
Niki, annyira jellegzetes a stílusod, nem unod még a provokáló kamu kérdéseket feltenni? Menj inkább strandra, ha ennyire unatkozol!
2014. jún. 17. 11:17
 27/28 anonim ***** válasza:
Kedves 6-os, 11-es vagyok, hidd el nem marasztal és én sem azért vagyok vele mert nekem így jó. És még csak nem is a pénz miatt, mert amióta tart a balhé külön kasszán vagyunk, hidd el rosszabbul járok, mintha elmennék albérletbe a gyerekkel. Mivel a férjem nem költözik el a terhes barátnőhöz, és házasok vagyunk, ha én elmegyek a gyerekkel feljelenthet gyerekrablásért. És megmondta hogy megteszi, minden lehetséges törvényes utat megpróbáltam, nincs ilyen. A gyerek nélkül nem megyek, ez egyértelmű. A gyerekkel nem enged, egyedül engedne, sőt örülne is gondolom ahogy kitenném a lábam már cuccolna is be a terhes barátnő, így megnyert mindent, a gyereket, a házat és ott a barátnő is. Mert ha elmegyek a gyermek nélkül hiába perelem, Ő lesz lépéselőnybe, nagyon ritka hogy egy évekig elhúzódó perbe az anya kapja, főleg, hogy apának semmi kivetnivaló nincs benne. Ott lesz már "új anyu", a tesó, nem fogják kimozdítani. Hidd el nem egy ügyvéddel beszéltem, gyámüggyel, mindenkivel aki szóba jön. Ideiglenes elhelyezést nem kérhetek, mert nem ver minket. A lelki terrort nem tudod bizonyítani, a az legenda hogy elfogadják a hangfelvételeket, mert ha a tudta nélkül készítem még én kerülök bajba, a személyiségi jogai miatt. Patt helyzet. De mondjuk itt most nem rólam van szó. :)
2014. jún. 17. 11:45
 28/28 anonim ***** válasza:

Tessék, itt írta a kérdező:

"A kérdező kommentje:

Egy agresszív, drogos embertől menekülni kell! 1,5 éve vagyunk együtt, de végig hazudott nekem. Azt is titkolta, hogy füvezik.

# 13/27 Időpont ma 09:11 Privát üzenet "

2. oldalon. :)

Le lehet pontozni, de ez akkor is kamu. :)

2014. jún. 17. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!