Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek? Menjek el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Menjek el a lányom nélkül?

Figyelt kérdés
Élettársammal megromlott a viszonyom mivel valaki mást szeretek. El akarom hagyni, de az öt hónapos gyerekünket nem akarja engedni. Mit csináljak? Pereskedni nincs pénzem. Amúgy az új "párom" ellen van kifogása.
2014. jún. 17. 08:37
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát tudod, nagyon nem tudlak megérteni. Másfél éve romlott meg úgy a házasságom, úgy hogy a válás mellett döntöttünk. Azóta a férjem minden lehetséges módon akadályozza ezt, zsarol a gyerekkel, nem engedi hogy elmenjek Vele, mert akkor feljelent gyerekrablásért, de a válást is minden módon, amin tudja késlelteti. Másfél éve így élek, és eszembe se jutott egy másodpercig sem hogy elmenjek az 5 éves lányom nélkül. Nekem is lehetne más, sőt a férjemnek már van is, a csaj már terhes a közös gyerekükkel. Én megmondtam annak a férfinak, hogy ez van, vagy türelmesen vár, vagy nem lesz komoly a kapcsolatunk. (egyenlőre türelmesen vár, már 1 éve.) Be kell adni egy gyermek elhelyezési kérelmet a bíróságra, nem tudom mennyi az illetéke annak, ha van egyáltalán, mivel házasok nem vagytok, addig pedig tűrni a gyerekedért. Ha erre nem vagy képes és egy pasiért ott hagysz egy ilyen pici gyermeket, akkor tényleg jobb helyen van az apjánál. És nem az észt osztom, mert én is hasonló helyzetbe vagyok.
2014. jún. 17. 09:07
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
És apukának jó, hogy lelépsz egy másik pasival és a lányát is viszed? Ja, apuka boldogsága mindegy. Szerethetsz mást, de rajtad kívül még 2 ember van. Előbb nem jutott eszedbe, hogy nem szereted a párod? És ha egyáltalán felvetődik benned, hogy otthagyd a lányod, egy pasi miatt, aki még nem is biztos, talán jobb helye lesz apukánál a babának.
2014. jún. 17. 09:07
 13/28 A kérdező kommentje:
Egy agresszív, drogos embertől menekülni kell! 1,5 éve vagyunk együtt, de végig hazudott nekem. Azt is titkolta, hogy füvezik.
2014. jún. 17. 09:11
 14/28 anonim ***** válasza:
83%
Ja bocs. Másfél éves kapcsolatból van egy 5 hónapos gyereked? Hát te nagyon ostoba vagy. A másik férfi normális? Remélem kamu az utolsó kommented. Amúgy, ha agresszív és drogos, akkor neked ítélik. Ja és azután, hogy agresszív és drogozik még úgy nem szabadna csak eszedbe se jusson, hogy a picit otthagyd. Komolyan nők szégyene lehetsz, vagy kamu az egész.
2014. jún. 17. 09:15
 15/28 anonim ***** válasza:
11-es vagyok, és egy "agresszív, drogos" emberrel otthagynád a lányodat??? Ne már. Ha ez a helyzet, akkor gyámügy, segítség kérés, ideiglenes gyerekelhelyezés kérése, mert maga a gyerekelhelyezés ha nem tudtok megegyezni évekig tarthat. Ahogy az meg van, mehetsz a gyerekkel együtt, addig nem, mert ugyan olyan jogú szülő, mint Te és igen akár fel is jelenthet. De, ha elfogadsz egy tanácsot, nem tudom mióta ismered az új párod, és mennyire volt időd egy ilyen pici mellett ismerkedni, nehogy csöbörből vödörbe ess.
2014. jún. 17. 09:18
 16/28 A kérdező kommentje:

Aki még nem volt ilyen helyzetben, az nem tudja milyen.

Gondolom, hogy nem ő nevelné a kicsit hanem az anyja.

Amúgy milyen ember az olyan aki a saját gyerekét zsarolásra használja?

2014. jún. 17. 09:21
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Atya eg... anyukak gyongye vagy kerdezo...
2014. jún. 17. 09:26
 18/28 anonim ***** válasza:
70%
KAMU!!! Provokáció!!!
 19/28 anonim ***** válasza:
Hát te sem vagy különb.4 hónapnyi ismeretség után teherbe esel, meg is szülöd, közben beleszeretsz másba, aki miatt még a gyereked is otthagynád. Talán a másik pasinak nem kellenél gyerekkel? Mert még utána se jártál, hogy hogyan kaphatnád meg, de már fel is adtad.
 20/28 anonim ***** válasza:
Még mindig 11-es, ilyen helyzetbe nem voltam ugyan, de mint leírtam az enyém sem jobb. Hidd el, tudom milyen, mint mondtam másfél éve úgy élek, hogy állandó a lelki terror. Még se jut eszembe otthagyni a gyereket. De úgy látom írhat itt bárki bármit, Te már döntöttél. Én soha nem tudnék úgy boldog lenni, hogy elhagyom a gyermekem. Ha el akarsz menni, kérjél ingyenes jogi segítséget, a gyámügynél ebben is segítenek, van egy csomó alapítvány, ha akarod meg tudod oldani hogy ne a gyermek nélkül menj.
2014. jún. 17. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!