Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem, mint felperes beadta a válópert. Én nem akarok elválni. Ha nem megyek el a tárgyalásra akkor is elválasztanak?
Figyelt kérdés
2014. jún. 12. 12:05
11/14 anonim válasza:
Igen, el, mert ez már nem a 1880-as évek és nem Anglia.
12/14 anonim válasza:
Az en ferjem sem akart valni es en nem mentem el a targyalasra.megkerdezte tole a biro miert nem akar valni erre azt mondta o meg szeret engem.
a biro ugyanazt mondta mint itt fonn egy valashoz az egyik fel eleg.
Elvalasztottak az egesz nem volt tobb 3 honapnal nem volt se gyerek se kutya se macska se vagyon
13/14 anonim válasza:
Ha tőled el akar válni,szerintem ne alázd meg magad,tarts meg a méltóságodat és menj el a tárgyalásra.
14/14 anonim válasza:
Ha van gyerek, akkor az első tárgyalás után eleve kivárják a 3 hónapot - békéltető idő, hátha meggondolod magad - . Én elváltam, és nálunk tartotta a bíró úgy is 3 hónapot, hogy mindketten egybehangzóan kijelentettük első tárgyaláson hogy el akarunk válni, sőt már egyezség is volt a gyerekelhelyezésről / vagyonról. MÁsodik tárgyalás szétválasztanak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!