Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem hűtlenül itt hagyott 6 gyerekkel mit tehetnék én kezdeményezzem a válást?
Előrebocsátom, családos nő vagyok.
Hát jól itthagyott az a .......! Az ilyen nem anya, nem érdemli meg, hogy egy percig is tekintettel légy az ő érdekeire is. Le a kalappal, hogy ilyen talpraesetten, erősen kezeled a helyzetet és kész vagy egyedül felnevelni a gyerekeket, főleg hatot!
Nyugodtan válj el tőle mielőbb, ahogy az egyik előttem író javasolta, kérj ingyenes jogi tanácsot a bíróságon, nem kell ezért drága ügyvédet fogadnod. Mivel az asszony lépett le és hagyta hátra a gyerekeit, ráadásul képes vagy és hajlandó vagy ellátni és felnevelni a gyerekeket, azokat (hacsak nincs köztük egy icipici, akiért még eséllyel harcolhat a drágalátos anyuka) nálad fogják elhelyezni, anyuci pedig jöhet láthatásra. A tartásdíj pedig jár neked, ez nem vitás. Harcolj érte, ezt a gyerekeidre tudod fordítani, nagy szükséged lesz rá.
Sok erőt kívánok neked az új életedhez, és kívánom, hogy találd meg azt a nőt, akit megérdemelsz, aki igazi társad lehet az életben!
Válásnál az van előnyben,aki házon belül van.
Tehát hétfőn mindjárt indítani a válópert,a gyerekekre -tekintettel azzal,hogy jelenleg is nálad vannak-kérni a felügyeleti jogot.Gyermektartást már most kérhetsz,nem kell várni a perig.
Sietned kell,mert ha anyuka jövő héten betoppan,hogy csupán kikapcsolódni volt,majd egy hét múlva gyerekestül távozik,akkor ő lesz előnyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!