Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyiért elválnátok?
Valh volt jó a kapcsolatotok, olyankor ,hogy viselkedett a férjed?
Gyerek miatt ne maradjatok együtt. Gyereknek boldog szülők kellenek. Mivel minden rezdülésetekről tud ezért ha egymással morogtok akkor ő :'(
Mitől volt jó a kapcsolatotok? Miért házasodtatok össze?
Azért, mert pár hónapig lelki problémái vannak a másiknak és kevesebb vagy nincs szex, nem fogok undorodni tőle, nem fogom nem szeretni emiatt. Eleve nem lehetett valami mély dolog ez köztetek, ha ennyi elég volt hozzá, hogy tönkretegye.
" Rèszemről teljesen megszűnt a vágy a fèrjem irányába,de ez már olyan szinten van,h nem is esik jól,ha hozzámèr."
Hát persze, hogy megszűnt a vonzalom, hisz másra nedvesedik a bugyid...
Ha fele ennyi energiát fektetnél a házasságodba, mint a nedvesedésed új okába, már nem is lenne problémád!
Rossz helyre fordítod az energiáid!
És igen válj el! Meg majd a következőtől is, ha már nem fogsz nedvesedni miatta...
Kérdező, azt fel kell fogni, hogy egy házasságban nem te vagy, nem ő van, hanem TI vagytok. Az hogy idáig jutottak a dolgok az nem csak a te, nemcsak az ő, hanem mindkettőtök hibája és kudarca.
Kicsit válaszaidban az alárendeltséget és most a dacot is érzem. Ami egy hányaveti hozzáállás. És persze a döntéseidet a gyerek mögé bújtatni, még mátírkodás is.
Sajnálom, ha a véleményem rosszul esik, de én ez így látom.
Én is hosszú kapcsolatban élek, nekünk sem futott mindig jól a szekér, az első kátyúnál volt nehéz, mert akkoriban még nem mertem beszélni a gondokról. Sokáig én is csak jó pofát vágtam, holott értem, hogy ez így nem lesz jó.
Mióta a párom, nem csak a szerelmem, hanem testi lelki jó barátom is, azóta jöhet bármi elbánunk vele. Még ebben az idillben és vannak férfiak akikhez vonzódom, és számára is vannak kívánatos nők, de mindig meg tudtuk ezeket az érzéseket is beszélni és oldani.
Én a helyedben ebben a helyzetben, azt tenném, hogy teljesen őszintén elmondanám minden kis sérelmem leszögezve a férjem előtt, hogy nem azért tárulkozol ki neki, hogy elhagyd, hanem azért, hogy ő is tisztán lássa, hogy álltok most.
Nagy hiba egy kapcsolatban megjátszani azt, hogy minden ok, mert a férfiak nem veszik észre ha gond van. Te nem érted a férfi észjárást, csak létezel a férjed mellett. Egy férfi a nyílt és tiszta beszédből ért! Így vannak programozva.
Szóval leülsz és elmondod minden kis bajod, hogy te hogy láttad a kapcsolatotokat, és mi vezetett idáig, mit vártál volna tőle (mert a férfiak erre maguktól nem jönnek rá, hosszú év alatt ha ezeket elmondod neki, akkor egy idő után maguktól is tudják, de amúgy nem) és vagy most együtt tesztek ezért akár párterápiával vagy most legyen vége köztettek, mert ezt tovább nem lehet így folytatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!