Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyiért elválnátok?
Figyelt kérdés
Rèszemről teljesen megszűnt a vágy a fèrjem irányába,de ez már olyan szinten van,h nem is esik jól,ha hozzámèr.Ő persze igènyelnè a szexet,tulajdonkèppen meg is kapja,de nekem abszolút nem jó.Próbáltam visszahozni a règi vágyat,de egyszerűen nem megy.Ès ennek egyenes következmènye lett,h mást viszont kìvánnèk...nem is kicsit.Viszont van egy gyerek,kizárólag miatta csinálom az egèszet tovább.Persze sok a feszültsèg ès a veszekedès is emiatt,ami csak mèg tovább ront a helyzeten.Mit tennètek ilyen helyzetben?Csak ezèrt felborìtanátok mindent?Amúgy a 30-as èveink elejèn járunk mindketten.2014. máj. 31. 18:54
21/39 anonim válasza:
SOHA semmiért nem tudnék egy olyan férfivel együtt lenni...együtt élni...akire már nem vágyom. Válnék.Van olyan ismerősöm, aki házasságban él..2 gyerekük van a férjével, de a férje egy infantilis ba.rom...már nem szereti úgy, mint régen...és sírva kell ágyba bújni a férjével! Sír, miközben éppen.............mert inkább szétteszi a lábát, csak csönd legyen, addig se hallgassa a férje nyivákolását! Ő is a 2 gyerek miatt csinálja ezt, semmli másért! NEM SZABAD!!!! NEM ÉS NEM! HA így van, akkor vÁLNI KELL!
22/39 A kérdező kommentje:
...kivètelnek
2014. máj. 31. 19:25
23/39 anonim válasza:
Mit vártál, hogy az egekbe emelünk?
24/39 anonim válasza:
21-es, hogy te milyen értelmes vagy, hol végeztél? Oxford, Yale?
25/39 A kérdező kommentje:
Termèszetesen nem...csak egy kis beleèrzőkèpessèget
2014. máj. 31. 19:29
26/39 anonim válasza:
Hidd el, pontosan tudjuk mire megy ki "ártatlan kis játékod"!
27/39 anonim válasza:
Figyelj, ha nem ment át 3-szor a lábadon, én azt mondanám, ne válj el. Ha átment, válj el!
28/39 anonim válasza:
Szép kis feleség vagy...Akkor kacsintgatsz másfelé mikor a férjednek lelki baja van...Ezt már hátba szúrásnak hívják...
Amúgy meg úgy sem bírsz majd a véreddel,menj válj el,ne törődj se a gyerekeddel se senki mással,csak magaddal foglalkozz! Ez így már jobban hangzik?Mert végül is nem ezt szeretnéd olvasni?
29/39 anonim válasza:
Szerintem valj el, had legyen vegre jobb a ferjednek. Abban a pillanatban elvalnek attol a notol aki nekem megjatszana magat, es akkor meg nem is huztam fel nagyon magam. Hogy mennyi idiota, erzelemszegeny, etikatlan,undorito nosteny van...
30/39 anonim válasza:
Nekik könnyű,mert ők csak a vagyonod felét viszik(jobbik esetben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!