Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyiért elválnátok?
Kedves 5-ös válaszoló!
Biztosan benne van a pakliban,hoyg ez valóban így igaz,talán igazad van.Viszont mivel nem ismerem a Kérdezőt,így kapásból a legjobbat feltételeztem róla,és segíteni próbáltam megoldani a helyzetet.Gondolván,hogy még ő is akarja.Bár újraolvasva a kérdést,nekem is kezd olyan érzésem támadni,hogy ez már veszett fejsze nyele,és nem elsősorban a férj miatt.Bár ez abszolút magánügy.
Akkor boldogabb egy gyerek, ha a szülei elválnak, és az anyuka mindig új pasasnál keresi a boldogságát?
Menj el családterápiára, vagy uralkodj az ösztöneiden. A gyereked és a házasságos fontosabb, minden másnál.
"mást viszont kìvánnèk...nem is kicsit"
Csak ha aztán annak a másnak szőröstől-bőröstől nem kellesz már, akkor ne nyavajogj itt, hogy nem fogad vissza a férjem, mit csináljak?
"Valahol valami viszket, ropok egy ropogós tvisztet"
Csak anyu viszketését már megint a kisgyerek sínyli meg...
Sajnos én sem értettem, hogy a lelkigondok miatt miért hagyják el az emberek a szexualitást...Holott depire a legjobb ellenszer a szex...
Kérdező szerintem márcsak rajtad áll, hogy mérlegelj és jól dönts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!