Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válok! Kérdésem:Ha a férjem követelné a dohányzó asztal-, az ágy-, a számítógép asztal-, az étkező asztal felét és én fognám ezeket, egy fűrésszel megfelezném, akkor milyen jogi következménye lenne? Kitér-e a PTK erre az esetre?
Szándékos rongálást követsz el, ami a BTK-ba ütközik. Ha nagyobb értékről van szó, akkor, majd ha jó leszel, küld neked a férjed pakkot. Tudod hova?
Egyébként ezen felül az okozott kárt is meg kell térítened a férjed felé.
Már most tipikus elvált nő vagy!
Meg értem a férjedet!
Ami közös azzal azt csinálhatsz amit akarsz! Ha el lehet adni..márpedig el lehet, akkor akár szétfűrészelni is lehet. Egy ismerősömet kizárta a férje a lakásból a gyerekeivel együtt, hívta a rendőröket és azok csak annyit mondtak, törje be az ajtót, a sajátja azt csinál vele amit akar!
Ha megnyugszik így a lelket, hajrá!
Tök egyszerű megoldás lenne, ha elvihetné az asztalokat, neked meg megmaradna az ágy. De nem, te mindent tönkreteszel, gratulálok! A lakás/ház felét is igényli, gondolom, azt miért nem akarod felrobbantani?
Kicsinyes dolog.
Nem tudom miért váltok, igazából nem is érdekel, látom hogy haraggal, de most tényleg: megéri? (mármint idegből csinálni az egészet)
Ismételten köszönöm a válaszokat!
Addig,míg ő nem beszélt a jehova szüleivel,addig semmi probléma nem volt,közös nevezőre tudtunk jutni.Már csak a gyerek miatt is.Egy véleményen voltunk.Sajna mióta a szüleivel beszélt,azóta mindent sajnál a gyerekétől.
Kedves kérdező, azért a baltával, fűrésszel való osztozkodás remélem csak vicc volt!
Természetesen ami megjár neked és a gyerekeknek, azt mindenképpen hajtsd be. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!