Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A párom két gyermek után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom két gyermek után fizet tartásdíjat. Ha most csökkentést kér, mennyit fognak megítélni?

Figyelt kérdés
Úgy van megállapítva, hogy 2*20% vagy minimum 10000Ft. Ez a fizetése alapján kb 2*22000Ft volt. Most sajnos fizetés nélküli szabin van az édesanyjával, még nem kapott egy fillért sem, de ha megkapja az ápolásit, az is maximum br 28500Ft. Ebből lehetetlen még a havi 20000Ft kifizetése is. Én sajnos nem tudok neki besegíteni, mert már így is forintra ki van számolva a fizetésem, hogy mindenre jusson, mindent be tudjunk fizetni.
2014. máj. 22. 10:52
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
78%

"de arra miért nem reagált senki ilyen nagy sebbel lobbal, hogy az idős asszony ingatlanát fedezetül adva az önkormányzattól is lehet kérni idős korúak járadékát?"

Mert az utolsó válaszában a kérdező írta, hogy a néninek nincs semmilyen tulajdona sem, korábban egy bérelt szobában lakott.

2014. máj. 22. 14:19
 22/29 anonim ***** válasza:
69%

"...hogy az idős asszony ingatlanát fedezetül adva az önkormányzattól is lehet kérni idős korúak járadékát?..."

Talán mert nincs ingatlan amit fedezetként lehet használni.

Na ez volt a gondom veled nekem személy szerint.

Szöveg értelmezés... Leírta a kérdező, hogy szobát bérelt a néni... Akkor mégis mit csináljanak???

2014. máj. 22. 14:19
 23/29 anonim ***** válasza:
39%

Ha kicsit figyelmesebbek lennétek láthattátok volna, hogy ELŐBB írtam az ötletet és UTÁNA derült ki, hogy az idős asszony bérelt valamit.

Ezt mégis honnan kellett volna ELŐRE tudnom?

Ezért kellett lehurrogni?

Hát akkor nektek is gratulálok, mert ezzel az erővel nektek van "meleg a napon" meg hasonlók....

2014. máj. 22. 14:24
 24/29 anonim ***** válasza:
65%

Igen, figyeltem, egy kicsit...

A kérdező 13.46-kor írta, hogy szobát bérelt a néni, neked pedig 14.11-kor még mindig sikerült azzal foglalkoznod, hogy zálog és társai... De jössz és osztod az észt, holott baromi egyszerű a válasz. Nem tudjuk mit ítélnének meg, ezt max a bírósági panasznapon csücsülő segítőkész emberke tudja megsaccsolni.

2014. máj. 22. 14:28
 25/29 anonim ***** válasza:
10%

Te most borzasztó okosnak képzeled magad.

Hurrá.

Nem baj, a különbség köztem és közted csupán annyi, hogy igyekeztem segítő szándékkal válaszolni, valamint nem alacsonyodom le olyan szinte, amivel számomra ismeretlen embereket butának, idiótának, okoskodónak minősítek.

Ha ennyire okos vagy, hogy csak lehurrogni és lepontozgatni tudsz, akkor lássuk: mi a te konkrét javaslatod, ami mindenki tetszését elnyeri?

Nos?

További szép, tartalmas napot neked is, üdv:

az általad ledegradált ismeretlen

2014. máj. 22. 14:49
 26/29 anonim ***** válasza:
64%

A kedvedért leírom még1x, pedig már 2x, 3x leírtam, hogy mi nem fogjuk tudni megmondani, hogy megítélik -e, ezért keressen fel egy ügyvédet vagy menjen be a kérdező az ingyenes bírósági panasz napra.

Nem tanácsokat kért, hanem konkrét kérdést tett fel, vagyis a szöveg értelmezésed eléggé megkérdőjelezhető ismét, mert regényt írtál, hogy mit és hogyan csináljon, mit csinálhatna másként.

Amúgy megnyugodhatsz, semmivel sem vagy különb nálam, mert míg én téged minősítettelek, addig te a kérdezőt azáltal, hogy - leegyszerüsítve - hogy képzelik, hogy azt a 20ezret sem adják és a történet tényleges ismerete nélkül elkezdted osztani az észt.

Akkor te miben lennél más? Megmondom, semmmiben.

2014. máj. 22. 14:54
 27/29 Alif-a válasza:
76%

Utolsó, miért offolod itt a kérdést?

Beszéljétek már ezt meg egymás között máshol.

Ennek semmi köze a kérdéshez!!!

Kérdező: esetleg valamilyen átmeneti segélyt tudnál kérni az önkormányzattól, amíg legalább megkapjátok a pénzeteket.

Több a semminél.

2014. máj. 22. 14:57
 28/29 anonim ***** válasza:

Bocs, kérdeznek válaszolok.

Ha 'nyilvánosan' kérdeznek, akkor ott válaszolok.

Sajnálom, én csak a véleményemet írtam le és mellette válaszoltam is a kérdésre, arról nem tehetek, hogy valaki mindenáron a saját igazát védi.

Tényleg kérdező, esetleg még a www.jogiforum.hu-ra írhatnál egy kérdést, ott jogászok válaszolnak.

2014. máj. 22. 15:01
 29/29 anonim ***** válasza:
72%
Emberiség is van a világon főleg azzal akinek gyereket szültem. Nem tudom itt gyik-on mindenki éhezik meg meghalna pár hónap alatt, csak a valóságba van minden gyereknek okos telefon meg minden felesleges hülyeség.
2014. máj. 22. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!