Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viki.e kérdése:
Mit tegyek? Mit mondjak? Nagyon megijedtem!
Figyelt kérdés
Anyukám most mondta meg hogy volt rákszűrésen és rossz lett az eredménye. Amikor mérdeztem nem akart részleteket mondani... Nagyon félek , hogy baj lehet. De nem akarom hogy rosszul érezze magát..próbálok másról beszélni vele, de mindig ez jár a fejemben. Hogyan tudnék neki segiteni? Hogyan tudnám rávenni hogy beszéljen róla? Egyáltalán mit csináljak??
16/L
2014. máj. 20. 16:43
1/8 anonim válasza:
Csak támogasd, tereld el a figyelmét, legyél a lánya, akiért érdemes küzdeni.
2/8 anonim válasza:
Nagyon sokat segít, ha eltereled a figyelmét, és olyan dolgokat csinálsz vele, amitől jókedvű lesz.
3/8 anonim válasza:
Ha már ezt az infót átadta neked, akkor szerintem köteles a részleteket is elmondani, nem tudom, hogy gondolja ezt, te szétizgulod magad miatta. Mellesleg a rákszűrésnél vannak fokozatok, olyanok is, ami rákmegelőző állapotot jelent pl., tehát még nem rákos az illető, ilyenkor nagyon könnyen lehet segíteni ezen a helyzeten, nagyon remélem, hogy anyukádnál is ez áll fenn.
4/8 anonim válasza:
Azért nem árt részleteket közölni,mert nem mindegy,hogy P3 ami gyulladás vagy rákmegelőző állapot vagy P5 ami már daganat.Meg ha kemoterápia kell vagy műtét gondolom azt sem 10 perccel előtte fogja közölni...semmi mást nem mondott?Nem kérdezted?
5/8 anonim válasza:
Én édesanyámnak is találtak egyszer valamit, de az csak ciszta volt, ami magától is felszívódik, tehát semmi komoly. De a szűrés kimutatta. Bízzunk benne, hogy nálatok is csak erről van szó.
6/8 A kérdező kommentje:
Hiába kérdezem azt mondja hogy majd elmondja és eltereli a témát. Nagyon nagyon remélem hogy semmi komoly... De olyan rossz látni hogy szomorú és néha sírdogál. Ha pedig megakarom vigasztalni, elmegy onnan... Mintha egyedül akarná megoldani.. vagy nemtudom
2014. máj. 20. 18:55
7/8 anonim válasza:
Milyen rákszűrés? Méhnyakrák?
Adj neki (és magadnak) pár napot, hogy felkészülhessen arra, hogy kimondja. Lehetséges, hogy nehezére esik ennél többet mondani. Közben szerintem biztasd, amennyire csak tudod.
8/8 anonim válasza:
Mondott valamit anyukád? A méhnyakrák jól kezelhető egyébként, és bár szörnyű, de nem halálos ítélet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!