Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi lesz a gyerektartás, és kinél lesznek a gyerekek?
Én jól keresek (nttó 400eFt), de egésznap dolgozom. A felesgemnek, nincs munkahelye, és gyesen van. 6,9 évesek a gyerekek.
Hozzám kerülhetnek a gyerekek? Vagy mi lessz ennek a vége?
tojás allergiára nem maradhat otthon gyesen a gyerek 6 éves oráig...
azt hiszem valami miatt nagyon keserű vagy...
az allergia nem tartozik a klasszikus értelemben vett "tartós betegségek" közé...emiatt nem lehet otthon..
tehát?
Nyugodtan beadhatód, és vanis esélyed a gyerekhez ha keresel egy jó ügyvédet.
Most már kevesebb embert kell eltartanod így lesz időd.
Gyerektartásnak szerintem 60-70 ezre köörül itélnek. Az felett nem nagyon mivel az már asszonytartás lenne amit nem kell fizetned.
12/13
De igen sőt tavalyig még egy sima asztmás gyerek miatt is otthon lehetet gyes-en az ember.
#15 Nem.
Max annyit, hogy következetlen, és a súrlódások, kellemetlenségek, elkerülése bármire kapható. Hajlandó komoly kellemetlenségekbe belemenni, csak, hogy most ne érezze magát kellemetlenül. Pl.: ha egy biztosító ügynököt le akar rázni, akkor inkább aláír egy szerződést, amire havi 40eFt-ot kell fizetni, csakhogy ne kelljen neki nemet mondania. Orvoshoz, osztályfőnökikre együtt mentünk, kivéve, ha nem tudtam elmenni. Anyának teljesen átlagos, csak feleségnek alkalmatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!