Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyi lesz a gyerektartás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi lesz a gyerektartás, és kinél lesznek a gyerekek?

Figyelt kérdés

Én jól keresek (nttó 400eFt), de egésznap dolgozom. A felesgemnek, nincs munkahelye, és gyesen van. 6,9 évesek a gyerekek.

Hozzám kerülhetnek a gyerekek? Vagy mi lessz ennek a vége?

2014. máj. 15. 01:56
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
A tartós beteg, azt jelenti, hogy allergiás a tojásra. Ezt leszámítva, (remélem) teljesen egészséges, és nem igényel különleges gondozást. A feleségemnek már most is arany élete van, nyugodtan dolgozhatna, de minek? Még munkát is tudnék neki szerezni, de nincs szükségünk a fizetésére. Azért dolgoztam, kerestem ennyit, hogy mindent megadhassak nekik, csak én nem kellek az aszonynak. Így van ideje a gyerekeire, akiket a "saját" kocsijával hord, mindenféle "edzésre". Attól tartok, hogy nagyon elkényeztettem. A gyerekek nevelése nem lenne nyűg a számomra, de én inkább "feláldoztam magam" hogy nekik minnél jobb legyen. Több éve könyörgök neki, hogy tegyük rendbe a kapcsolatunkat, de kezd rádöbbenteni, hogy nincs esélyem.
2014. máj. 15. 12:34
 12/19 anonim ***** válasza:
57%

tojás allergiára nem maradhat otthon gyesen a gyerek 6 éves oráig...

azt hiszem valami miatt nagyon keserű vagy...

az allergia nem tartozik a klasszikus értelemben vett "tartós betegségek" közé...emiatt nem lehet otthon..

tehát?

2014. máj. 15. 14:11
 13/19 anonim ***** válasza:
51%

Nyugodtan beadhatód, és vanis esélyed a gyerekhez ha keresel egy jó ügyvédet.

Most már kevesebb embert kell eltartanod így lesz időd.

Gyerektartásnak szerintem 60-70 ezre köörül itélnek. Az felett nem nagyon mivel az már asszonytartás lenne amit nem kell fizetned.

2014. máj. 15. 14:12
 14/19 anonim ***** válasza:
47%

12/13

De igen sőt tavalyig még egy sima asztmás gyerek miatt is otthon lehetet gyes-en az ember.

2014. máj. 15. 14:14
 15/19 anonim ***** válasza:
feltudsz hozni az anya ellen bármit azon kivül hogy a gyes alatt nem dolgozik, milyen a munkabeosztásod, menyi a bevétele a najednek, ki jár a gyerekkel orvoshoz, osztájfönökikre?
2014. máj. 15. 20:39
 16/19 A kérdező kommentje:

#15 Nem.

Max annyit, hogy következetlen, és a súrlódások, kellemetlenségek, elkerülése bármire kapható. Hajlandó komoly kellemetlenségekbe belemenni, csak, hogy most ne érezze magát kellemetlenül. Pl.: ha egy biztosító ügynököt le akar rázni, akkor inkább aláír egy szerződést, amire havi 40eFt-ot kell fizetni, csakhogy ne kelljen neki nemet mondania. Orvoshoz, osztályfőnökikre együtt mentünk, kivéve, ha nem tudtam elmenni. Anyának teljesen átlagos, csak feleségnek alkalmatlan.

2014. máj. 15. 21:25
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem egymás ellen kell felhozni bármit, nem óvodában vagyunk. Gyerek senkinek sem a tulajdon. Azt kell bizonyítanod, hogy a gyerek testi lelki fejlődését jobban tudod biztosítani. Semmi rosszat nem kell az anyára rábizonyítani.
2014. máj. 15. 21:32
 18/19 A kérdező kommentje:
#17 Milyen könnyen lezajlanának a válások, ha ezt a nők, és az ügyvédeik is így gondolnák...
2014. máj. 16. 13:26
 19/19 anonim ***** válasza:
ja legyen minden úgy ahogy a pasi akarja....
2014. máj. 16. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!