Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Van 2 gyermekünk, nem volt a férjemmel 1 éve semmi szex, fiatal vagyok 30 éves, + úgy bánik velem mit egy mosogatóronggyal, állandóan csipked, meg X elgeti a hátam úgy hogy fáj. És mindig elmondja hogy nélküle semmi se menne. Most eljött az idő hogy besokalltam minden miatt. 6 éve vagyunk együtt.

Tehát a porblémák:

semmi szex

csúnyán bánik velem

gyerekekkel is türelmetlen

azért vacillálok, mert nem tudom hogy a gyerekeknek hogy esne ha apa nem jönne haza soha többé. Gyerekek érdekeit tartom szem előtt.

2014. ápr. 24. 08:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én olyannal semmiképpen nem élnék együtt, aki X elgeti a hátam! Bár nem tudom mit jelent!
2014. ápr. 24. 09:31
 12/16 anonim ***** válasza:

Szerinted most nem sérülnek a gyerekek? Gondolj bele, hogy milyen hatással lesz rájuk, ha ilyen környezetben fognak felnőni. Majd ők is azt tanulják el, hogy egy pár így viselkedik egymással, mint ti. Ha fiúk, akkor majd ők is így bánnak a barátnőjükkel. Ha lányok, akkor meg majd hagyják, hogy kihasználják őket, hiszen otthon is ez volt, anya mégsem tett semmit sem, akkor ez biztosan így normális.

Inkább normális körülmények között, de apától külön. Apa akkor is láthatja őket, foglalkozhat velük, ha nem éltek együtt.

2014. ápr. 24. 09:35
 13/16 A kérdező kommentje:
pofon csak 1szer fordult elő amikor veszekedés hevében nekem jött fenyegetően. De ez csak 1szer volt.
2014. ápr. 24. 10:11
 14/16 anonim ***** válasza:

"azért vacillálok, mert nem tudom hogy a gyerekeknek hogy esne ha apa nem jönne haza soha többé."

Ezt kb. naponta 2 topicba is beírom:

TE A FÉRJEDDEL A KETTŐTÖK KÖZTI SZERELMI VISZINYT AKAROD MEGSZÜNTETNI A TOVÁBBIAKBAN, EZ A CÉLOD.

EZT MIÉRT TEKINTED AZONOSNAK AVVAL, HOGY A GYEREKEKHEZ NEM JÖN EL SOHA TÖBBÉ?????

És akkor azaz érved amellett, hogy ne szakítsd meg vele a viszonyod, hogy akkor a gyerekekhez nem jön többé...?

Agyam eldobom....

Nem lehetne úgy intézni, hogy a párkapcsolatodat megszünteted és a gyerekeknek megmarad az apjuk?

Vagy ez túl komplikált kérdés?....

2014. ápr. 24. 10:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Ennek már nincs értelme, válj el. Hidd el a gyerekeknek érzelmi biztonságra van leginkább szükségük. Egy kiegyensúlyozott, boldog anyuka sokkal több szeretetet és figyelmet tud adni a gyerekeinek. A férjed meg majd X-elget mást..
2014. ápr. 24. 14:13
 16/16 anonim ***** válasza:

úgy látszik hetente 1 pofon ráfér!

Nem azért ,tudom hogy sok a tennivaló 2 gyerek mellett,de Te vagy otthon rajtad áll a háztartás.Láttam már nőket akik képesek több gyerek mellett is rendet tartani otthon maguktól.Lehet hogy ő sokad dolgozik és ez a baj?Benti munkahelyi feszkót hazaviszi?Nem értem...miért nincs ennyi ideje sex? Nem lehet hogy addig nyavajogtál hogy már meg sem próbálja?Teszel érte valamit hogy este ágyba vigyen?Gyerekek miatt érdemes megoldást keresni! Mikor csúnyán bánik Veled megkérdezed hogy miért is csinálja? Kettőtökön múlik az egész,szóval ha valami nem megy az ugyanúgy a Te hibád is...

2014. ápr. 24. 15:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!