Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Van 2 gyermekünk, nem volt a férjemmel 1 éve semmi szex, fiatal vagyok 30 éves, + úgy bánik velem mit egy mosogatóronggyal, állandóan csipked, meg X elgeti a hátam úgy hogy fáj. És mindig elmondja hogy nélküle semmi se menne. Most eljött az idő hogy besokalltam minden miatt. 6 éve vagyunk együtt.
Tehát a porblémák:
semmi szex
csúnyán bánik velem
gyerekekkel is türelmetlen
azért vacillálok, mert nem tudom hogy a gyerekeknek hogy esne ha apa nem jönne haza soha többé. Gyerekek érdekeit tartom szem előtt.
Gyerekek megnyugodnak, kiegyensúlyozottak lesznek és hiányozni fog nekik az apjuk.
2014. ápr. 24. 08:59
2/16 A kérdező kommentje:
És az nem rossz a gyerekeknek?
2014. ápr. 24. 09:02
3/16 Gyémántlány válasza:
De igen, viszont a jelenlegi helyzetnél jobb lesz nekik.
2014. ápr. 24. 09:07
4/16 anonim válasza:
A gyerekeknek nem csak az lesz a rossz, hanem akkor el kell adnotok a házat, kissebbe költözni, esetleg új óvoda/iskola.
Viszont valószínűleg kapnak egy boldogabb anyukát esetleg egy új szerető gondoskodó nevelőszülőt. Idővel pedig megértenék a döntésedet, persze lehet, hogy csak felnőtt korukban.
2014. ápr. 24. 09:16
5/16 anonim válasza:
Ez attól is függ, hogy a gyerekek hogyan élik meg a jelenlegi helyzetet. Úgy látják-e az apjukat mint te vagy nem. Az én szüleim elváltak és már nagyobb voltam, tisztában voltam azzal, hogy apukám milyen ember és én nagyon örültem a válásuknak.
2014. ápr. 24. 09:17
6/16 anonim válasza:
Akármit is csinálasz a gyerekek érdekei sérülni fognak!Elsődlegesen ne azon járjon az agyad hogy hogyan tudsz megszabadulni tőle hanem azon hogy hogyan tudnátok helyre hozni a problémákat!Egy kapcsolat két emberen múlik,tehát ha hagyod magad szekálni akkor szekálni is fognak!Te hibád is ugyanúgy,ülj le vele beszélgess erről,mond meg neki hogy nem mehet ez így tovább,ha csúnyán bánik veled akkor keverj le neki egy fülest egy amolyan asszonyost.A gyerekek miatt meg kell próbálni helyre hozni a dolgokat és nem egyből kilépni a kapcsolatból.Akárhogy is nézzük,gyerekeknél trauma lehet az hogy szétmennek a szülők....Első körben próbáljatok megoldást keresni!
2014. ápr. 24. 09:21
7/16 A kérdező kommentje:
Nem kell eladni semmit, minden marad a régibe csak Apa megy el (költözik el) Van értelme a házasság folytatásának, ha állandóan kritizál? Semmi sem jó? Égésznap két gyerekkel foglalkozni nem kis dolog, és én mindent bele adok, viszem a kicsit babaoperába, a nagyot színházba, focizok velük, sétálunk...stb és ö meg hazajön és miért nincs felmosva :) hihetetlen!
2014. ápr. 24. 09:25
8/16 anonim válasza:
Ha nagy a feszültség, akkor úgy elég előnytelen nevelkedni, így felszabadultságot érezhetnek a válás után, de ezt ennyiből nem lehet megmondani. Másik fél, környezettanulmány, elbeszélgetések kellenének. Apa mindenképp kell a gyereknek, ez is biztos.
Miért nincs szex? Miért csipked? Egy ovishoz mentél hozzá? Senki nem kérdez rá ezekre, ezek következméyek és fel sem merül a válaszolókban, hogy az infóhiánytól hemzsegő felvetésre esetleg nem is jó tanácsot adnak, beleszőve saját múltjukat (nagyon helytelenül). Hát bennem felmerül, mesélj még.
2014. ápr. 24. 09:27
9/16 A kérdező kommentje:
próbáltam már mindent! Tényleg! Beszéljük meg... veszekedtem vele, pofont is adtam, és akkor kb 1 hétig minden rendben és utána kész minden a régi, régi hangulat... minden ma betelt a pohár. Persze nekem is vannak hibáim, tisztába vagyok vele, de ez a hangulat ami van ez elviselhetetlen
2014. ápr. 24. 09:29
10/16 anonim válasza:
#6, a megoldás nem a verekedés. Tudod, az nem a kívánt (megoldás) irányába viszi a történéseket éppen. Kultúrember nem verexik, ne adjál alpári tanácsokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!