Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baráth Klaudia kérdése:

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Olyan helyzetbe kerültem, hogy van egy 2éves fiam. És az édesapjával már kb. 1.5 éve nem vagyunk együtt. Azóta lett egy új kapcsolatom. Mivel nemigazán jöttünk ki egymással barátságban maradtunk, de ugyanúgy közös háztartásban élünk. Most össze jöttem valaki olyannal akivel tényleg szeretjük egymást. Csak sajnos a gyermekem édesapja mint ahogy az elmúlt 1.5 évben is zsarolt meg fenyegetett most továbbra is csinálja csak durvábban. Nehéz elmagyarázni így a helyzetemet. De nemtudom már hogy mit csináljak hogy énis egy kicsit lehessek boldog. Fenyegetések, zaklatások, zsarolások nélkül.

2014. ápr. 23. 02:00
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Olyan vérprofin ki tudjátok hagyni a párizsis szemléből a párizsit. Mivel zsarol?
2014. ápr. 23. 06:51
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
Nem lenne rossz, ha érthető lenne a kerdes.....
2014. ápr. 23. 06:55
 3/7 anonim ***** válasza:

1. A gyerek kinél van elhelyezve?.

2. Mivel zsarol az apa?

3. Mi köze az apának ahhoz, hogy neked van-e új kapcsolatod, hogy jön ez ide?

Szerintem fuss neki még egyszer és írd le értelmesen, hogy mi a helyzet, mert így nem lehet hozzászólni.

2014. ápr. 23. 08:21
 4/7 anonim ***** válasza:
81%

Elhiszem, hogy kicsit boldog szeretnel lenni, de mivel hogy ugy döntöttel h gyereket szulsz, es van egy gyereked, most az elsö a gyereked boldogsaga, nem a te nemiszerved.

Nem azt mondom, hogy maradj a gyerek apjaval!

Csak furcsa , h egy kisgyerekes nönek a legnagyobb gondja a szörcsomo a laba közt, ennyi.

2014. ápr. 23. 08:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem értem miért van ,ha egyvalaki betámadja a kérdezőt ,a többi keselyű is megjelenik és tovább marcangolja ?! -.- Mit tegyél ? Röviden tömören ,költözz el a gyermekeddel ,már rég ezt kellett volna tenned . Legrosszabb esetben vegyél ki egy kis albérletet ,amit fent bírsz tartani . Neked is jogod van a boldogsághoz az exednek ezt be kell ,hogy lássa .
2014. ápr. 23. 08:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát elsősorban a gyermekem boldogsága a lényeg nem a nemiszervem. És mivel hogy nem mertem, és nemis akartam elindítani a gyermek elhelyezési pert mert reménykedtem abban, hogy megtudom vele beszélni. De sajnos tévedtem. És régebben is voltak olyan fenyegetései amivel a családomat és engem is életveszélyesen is megfenyegetett. Zsarolni érzelmileg és a gyerekkel szokott hogyha valami nem tettszik neki amit vagy ahogy csinálok akkor elveszi tőlem a gyereket és ha kell erőszakkal. És mivel beszámíthatatlan a viselkedése nemtudom hogy jó ötlet lenne az hogy elindítsam a gyermek elhelyezési pert.
2014. ápr. 23. 11:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Akkor költözz el mikor munkaban van a szuleidhez.

A fenyegeteseket komolyan kell venni.

Ami a boldogsagodat illeti, annyit akarok mondani, h amikor szül az ember, akkor alárendeli a boldogsagat a gyereke erdekeinek.

Nem maradhat meg kecske es kaposzta is.

Többet ne szülj akkor legalabb es mikor a fiad nagyobb lesz nyeregbe pattanhatsz 24 orat.

Egy ilyen kisgyerek mellett neked nem kene legyen idöd pasasozni es álmodozni, hanem fözni, olvasni a gyereknek , setalni vele.

Neked nem való gyerek

2014. ápr. 23. 12:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!