Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan tudom visszahódítani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom visszahódítani a férjemet?

Figyelt kérdés

Szeretném visszahódítani,mert nagyon szeretem!!

Milyen női praktikák léteznek??

Férfiak?Hogyan lehet visszahóditani titeket?

Mit tehetek?

2009. dec. 23. 11:33
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Legyél hozzá kedves, figyelmes, ugyanakkor próbálj érzelmileg függetlennek tűnni. Kacérkodj is vele, mint régen. Nekem ezek váltak be. 30/N
2009. dec. 23. 11:39
 2/9 anonim ***** válasza:
37%

Undorító dolog a taktikázás..

Nem kellett volna eljutni idáig. Most praktikázol, aztán idővel megint ugyanaz lesz a gond.. Rá kéne jönnöd, mit rontottál el,amiért elhidegültetek egymástól.

Nem praktika kell, szeretni kell a másikat, figyelni rá, megérteni és tisztelni, plusz őszintének lenni. Ennyi a nagy varázslat..

2009. dec. 23. 11:48
 3/9 anonim ***** válasza:
78%
igazi érzelmek kellenek. és ha nem kölcsönös akkor bármit csinálhatsz nem fog visszamenni.
2009. dec. 23. 13:42
 4/9 anonim ***** válasza:
78%
Beszéljétek meg a nézeteltéréseket, és bocsássatok meg egymásnak.
2009. dec. 23. 13:46
 5/9 anonim ***** válasza:
56%
Attól függ, hova lett a férjed, és miért került oda!
2009. dec. 23. 19:00
 6/9 anonim ***** válasza:
78%
Én a feleségem szeretném vissza kapni.Egy éve probálkozom,mindennel nem jön be semmi.most akkor mi van?Ja 21 év után.
2009. dec. 24. 08:48
 7/9 A kérdező kommentje:

Mi 8évig voltunk együtt!Ez nagyon sok idő.Nem hiszem el hogy ennyi idő után egycsapásra,ki tud szeretni a másikból!

Nekem ő sokat jelent,és bármit megtennék érte.

A szeretője az biztosan nem lennék soha,ez az egyetlen kivétel!Ezt azért írom mert van aki ezt is megtenné.Másodhegedűs én nem lennék.

Vissza akarom kapni!

Önző lennék?Igen!

Más nem az,ha arról van szó hogy boldogok legyünk együtt?

2009. dec. 24. 14:27
 8/9 A kérdező kommentje:

Egyébként közös megegyezéssel mentünk szét.Jóban vagyunk.

Ennek már 2éve.Sehogy sem tudom kiverni a szívemből őt.Azt nem tudom hogy ő hogyan érez irántam.

Szerintem minden pár megérdemel egy ujabb esélyt,főleg ennyi év után!Nem?

2009. dec. 24. 14:31
 9/9 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem semmi esélyed sincs. Egyébként is az ilyen a válás ELÖTT kellene meggondolni - két év után meg már régen lezárta a volt férjed sz egész kapcsolatot, ezt kellene neked is tenni.
2009. dec. 25. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!