Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha válni szeretnék hova kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha válni szeretnék hova kell fordulnom?

Figyelt kérdés
2009. dec. 18. 18:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
bíróság
2009. dec. 18. 18:29
 2/10 A kérdező kommentje:
onnan kell papirt kérnem vagy kivel kell beszélnem!Soha nem gondoltam hogy erre sor kerül ,de a férjem elhagyott minket ,van egy 15 hónapos kislányunk!Nagyon szomoru vagyok de nem látok más kiutat,ha valaki menni akar azt engedni kell ,még ha a szivem szakad is meg!
2009. dec. 18. 18:33
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A lakóhelyeden illetékes bírósághoz kell keresetlevelet benyújtani 3 vagy 4 példányban.Nézd meg a neten, hol van a bíróság, és mikor van úgynevezett panasznapja, amikor ingyenesen segítenek megírni a keresetet.
2009. dec. 18. 18:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen bíróság kell a gyerek elhelyezés miatt, gyerektartás, esetleg lakásmegosztás stb.
2009. dec. 18. 18:37
 5/10 A kérdező kommentje:
mindenkinek nagyon szépen köszönöm!egyetlen egy kincsünk van a kislányunk ,még a szüleimnél laktunk lakás stb .nincs!kb mennyi idő alatt szoktak elválasztani,és ha nem fizet gyerektartást akkor is láthatja a kislányunkat?
2009. dec. 18. 18:54
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, láthatja persze. Attól még, hogy ti nem jöttök ki jól, nem lenne etikus, ha a gyerek inná meg a levét. Ugyanúgy szüksége van az apjára is. Remélem azért nálatok meg lehet oldani tisztességesen a láthatást és a gyerektartást is.
2009. dec. 18. 20:24
 7/10 A kérdező kommentje:
Én nagyon szeretném!minketten szeretjük egymást csak az anyja nem szeret engem és ő ,,gyözött,,!gyerektartást nem tud fizetni mert tanul!
2009. dec. 18. 21:11
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szétmart az anyja? Akkor tényleg ne a férjedet tartsd távol a gyerektől. Próbáljatok békülni ha lehet :)
2009. dec. 18. 21:29
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem is akarom távol tartani de nagyon megsebezte a szivemet 16 találkoztunk ugy volt hogy kibékülünk és minden jó volt ,másnapra igérte visszajön hozzánk erre tegnap angliába utazott az anyjához 22-én pedig angliából megy tenerifére az apjához majd csak 4-én jön haza és ezt tegnap tudtam meg !Egész nap hivtam hogy tudjak vele beszélni de nem vette fel a telefonját egy idő után már ki sem csörgött a telefon akkor hagyott el minket !Iszonyuan érzem magam!
2009. dec. 19. 11:06
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Elhiszem, hogy nagyon rosszul esett, amit művelt :( Erről azonban tényleg nem a gyermeketek tehet, hiszen ez a ti magánügyetek. Tényleg örülök, hogy nem akarod távol tartani, ez dícséretes és mindképp okos emberre utal, hogy nem keveri bele a gyereket a párjával kapcsolatos ellentétekbe. Tényleg örülök, hogy így gondolkozol! Hidd el minden szép és jó lesz újra:)
2009. dec. 19. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!