Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha most fejezek be egy szakmát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha most fejezek be egy szakmát, de következő évben megyek érettségire akkor kötelező még apámnak fizetnie a gyerektartást? 20/F

Figyelt kérdés
2014. márc. 28. 12:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
94%
Akkor te meg "mennyél" érettségire:). Hátha,bevédik az elkényeztetett,hátsótokat addig azok akik, nem tutulnak és a megoldásokat keresik,nem az egyszerűséget!Mert a sereg erre tanított meg főképp,hogy mindig mindenre van megoldás és mindenből van kiút!Nekem egy évet kivett az életemből,de nem bántam meg,mert soha senkire nem vagyok ráutalva!Nekünk az izomzatunk nem is a tápszertől lett ekkora,hanem ököllel 100-asával nyomtuk a fekvőt!Na jó most túloztam,mert csak én nyomtam szinte egyedül:).A parancsolgatást nem bírtam soha,ezért kaptam a "jutalmaim" sőt még 3 hónapot ráhúztam a futkosón is ezért,de ott is csak tanultam!Na de mit?-Magát az életet!Tudod te milyen az teljes menetfelszereléssel gázmaszkban futni?Mikor vízszintesen esik a hó és járőrözni kell?Te biztos nem,de még 20 évesen is lejmolni akarjátok apádat,ő valószínű tudja!34 éves vagyok most,de már bármit megtehetek egy életre bebíztosítottam az anyagi gondjaim!Nekem a seregben több pénzem volt mint a laktanya parancsnoknak!Kérdezd meg,hogy csináltam!!!Az ország legkeményebb őrszázadában voltam,de végig röhögtem az egészet,míg a surranó társaimat idegi alapon szerelték le!Neked az a legnagyobb problémád,hogy tudd még apád fosztogatni!Gratulálok én is!!!Ha valamit nem tudsz kérdezz bátran,vagy tőlem vagy az okostelefonodtól!Apád helyébe a minimaxon kívül neked nem engednék más tv adót,esetleg az esti macit és tente kisfiam!
2014. márc. 29. 21:12
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha a srác érettségizni akar, jól teszi. Tanuljon csak! Értékesebb lesz a munkaerőpiacon is, könnyebben tud váltani, ha szükséges.

Voltam katona. De, nem attól lettem ember, hogy néhány féleszű, akire csillagot szereltek, megpróbált megszívatni. Aki attól tekinti magát embernek, mert kötelezően végigszívta a katonaságot, az egy nudli. Legyen ember azért, mert ember akar lenni, ne azért, mert néhány hólyag szívatja! :)

2014. márc. 30. 20:49
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Na de ő meg az apját akarja szivatni?Amúgy meg bocs az összes hozzászólótól,de kisgyerek esti iskolán akar érettségizni,így mit akar már a jogi okosságaival?20 évesen most fejez be egy 3 éves szakmunkást!Hahó!
2014. márc. 30. 21:21
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
18 évesen nem jár gyerektartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014. márc. 31. 01:17
 15/15 A kérdező kommentje:
Látom elég ideges vagy, esetleg nem akarsz még valamit elmondani az életedről? Csak mert annyira kíváncsi vagyok rá..
2014. márc. 31. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!