Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Jár-e börtönbüntetés gyerektar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jár-e börtönbüntetés gyerektartás nem fizetéséért?

Figyelt kérdés
Ha valaki fizet,csak kevesebbet a megállapítottnál bebörtönözhetik?nincs semmije.se lakás,se autó.Külföldi munkahely van.
2009. dec. 16. 16:49
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
93%
Az én történetem: A férjem jól menő vállalkozó volt. A volt párjától született egy közös kisfiú aki most 5 és fél éves. Külön mentek a párjával, nem ment a kapcsolat. Előtte mindent megkapott az anyuka. Kocsi utazás, márkás ruhák. Minden. 4. éve vagyunk együtt a férjemmel, nagyon szeretjük egymást és van egy gyönyörű 17 hónapos kislányuk. Ő már annyi mindent nem kap meg, sajnos. Gyermektartást is lecsökkentettük, de még így sem tudjuk fizetni. Az anyuka ezt bejelentette a gyámhatóságon. Fél éve nem fizetjük a gyerektartást, mert becsődölt a vállalkozás, lenyomott a multi így jelenleg az én GYED-emből élünk. De mondtuk hogy 2-3 hónapon belül tisztázzuk az egészet. Nem ment bele az anyuka és február 23-ra kitűzték az otthonunk árverezését. Most egy 17 hónapos kislánnyal vagyunk úgy hogy nem tudjuk hová menjünk. A kisfiút is imádja a férjem heti többször van nálunk. Ezzel csak arra akartam célozni, hogy nem mindig az apuka a hibás abban ha nem fizet gyerektartást. Lehet , hogy épp önhibájából kívül kerül rossz helyzetbe. De megértem azokat az anyukákat is akik várják a gyerektartást. Nagyon rossz helyzet ez.
2009. dec. 18. 22:53
 22/31 A kérdező kommentje:

Mi is hasonló cipőben járunk.Azzal a különbséggel,hogy a páromnak nincs semmije és fizet.csak épp kevesebbet.Nincs mit árverezzenek.Én is megértem aki várja a gyt-t,de az apákat is meg lehet érteni.Az én páromnál a szándék meg van,de amit a bíróság megítélt sosem tudná fizetni.A nő mindent elvitt.Még egy normális gönce sem volt a páromnak.Az ex a kukába vágott mindenét,míg a párom dolgozott.A nő meg lelépett egy osztrák csövessel.Akinek évek óta nincs munkája.Aztán nem jött neki össze a kapcsolat,ahonnan van egy csecsemő és a csöves magára hagyta.Még a nevén sincs a gyerek.Most már jó lenne a volt férje és félek minden bosszúvágy kitelik tőle.Pedig nekik a közös gyerekek már 14-15 évesek lesznek.Féltem a kapcsolatunkat.

Tehát nem mindíg az apák hibásak.Vannak mocskos nők is.

2009. dec. 19. 09:12
 23/31 anonim ***** válasza:
Lehet fogház büntetést kapni,ellenem most azt kért az ügyész!Mielőtt leoltanátok hozzá teszem a mi esetünk nem egyszerű de ezt hosszú lenne leírni.A kérdésre válaszoltam.
2009. dec. 19. 10:10
 24/31 anonim ***** válasza:
90%
10.10 vagyok ha érdekel miért fajult idáig az én esetem,akkor írj privibe szívesen leírok mindent.Itt túl sok a csámcsogó majom!
2009. dec. 19. 10:43
 25/31 anonim ***** válasza:
Mikor lesz az,amikor az apának is lesznek jogai?Ki kérdez meg 1 férfit,hogy akarta e a gyereket.Milyen úton módon lett terhes az anya?És ha az apa hazugság áldozata,hogy tudja bizonyítani?Csak az anyának vannak jogai?Mocskos ez a jogrendszer.A bíróság,a gyámhatóság tele van fusztrált vén k....kal.Igaza van annak aki azt írta,hogy a gyerek érdeke fontos,de ha én nem akartam gyereket,minek kaptam?Miért hazudta,hogy gyógyszert szed?Azért mert beakarta rakni a seggét a készbe.Hol itt az igazság?
2009. dec. 20. 18:06
 26/31 anonim ***** válasza:
0%
18:06 Van óvszer, ha még nem tudod, s vannak jogaid is.
2009. dec. 20. 18:35
 27/31 anonim ***** válasza:
Mint írtam gyógyszert szedett!!!!!!vagy szerinted még hány módon kell védekezni egyszerre?és azok a jogok hol vannak?
2009. dec. 20. 19:10
 28/31 A kérdező kommentje:
És azok az anyukák akik miatt csöves munkanélküli lesz az apa?Az ex meg vígad a gyt.-ből +a családiból?Mellette többféle pasi jár hozzá?Ott hol a családjog,a gyámhatóság?Mert ugye esetek többségében valljuk be,ez a opénz ritkán vándorol a gyerekhez.Miért nem kötelezik az anyát,hogy ő is mutassa be,hogy ugyanannyit költ a kiskorúra.Mert ugye nem csak az apáé,ilyenkor a gyerek.
2009. dec. 21. 05:26
 29/31 anonim ***** válasza:

18.06:Jogod van gumit húzni,vaszektonómiát végeztetni,úgyhogy utólag ne hőbörögj!

Kérdező!Az együttélő szülőnek természetbeli,míg a különélő szülőnek pénzbeli kötelezettsége van a közös gyermek után.Majd ha a különélő szülő annyiszor főz,mos,tanul,ápol,stb a közös gyermekkel,mint az együttélő szülő,akkor lehet felezni a költségeket.

2009. dec. 21. 15:30
 30/31 A kérdező kommentje:
ujujujujjj.Csakhogy ahol már mondjuk 14 éves a gyerek,az anya simán magára hagyja.Tapasztalat.De a tartásdíj az marhán kell neki a kocsmára,meg a munkanélküli pasijára.Mert sajnos én sok ilyen esetet látok.Sajnos sokrétű ez a dolog.Mondom én az anyának is utána kéne nézni.
2009. dec. 22. 09:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!