Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kikérhetem az iskolából?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kikérhetem az iskolából?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Elvált szülő vagyok.A gyerekünket az apja neveli.Azt szeretném megkérdezni, hogy 2 napra kikérhetem-e az iskolából, mert csak akkor tudok vele találkozni.Válaszotokat előre is köszönöm!
2009. dec. 15. 20:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

1 tanévben 3 szülői igazolás engedélyezett! (összesen!!!!)

Az édesapa engedélye nélkül (mivel ő neveli) nem vihető el az iskolából a gyerek!

Ha a tanító ezt mégis engedné és kiderül ez az állásába is kerülhet!

2009. dec. 15. 20:42
 12/15 anonim ***** válasza:
70%
Ha az apa a nevelő, és nem engedi amúgy sem viheted sehova. POnt.
2009. dec. 15. 20:43
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Mármint a láthatási idődön kívül.
2009. dec. 15. 20:46
 14/15 anonim ***** válasza:

1 tanévben 3 szülői igazolás engedélyezett! (összesen!!!!) Ezeket nem lehet egymást követő napokon kivenni csak az igazgató beleegyezésével ( Középiskolába nálunk, de lehet hogy máshol nem így van)

A nevelőszülő engedélye nélkül nem lehet elvinni sehova a gyereket, ha a tanár elengedi a diákot az apa beleegyezése nélkül akár az állásába is kerülhet, ahogy az egyik elöttemlévő válaszolta.

2009. dec. 15. 20:49
 15/15 anonim ***** válasza:
20:42 vagyok (osztályfőnök egy ált.isk.-ban)
2009. dec. 15. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!