Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom volt felesége engem zaklat az Ő gyerektartási ügyük végett. Mit tegyek, hiába voltam a rendőrségen? Kikészültem már tejesen.
A párom külföldön dolgozik.rengeteg a kiadása itthon ezért a gyerektartás felét fizeti a volt asszonyának.A volt felesége viszont bárhol meglát engem nekiáll ordítozni,és ma pl már tettlegességig fajult a dolog.Löködött,curvázott az utcán.Majd elsüllyedtem szégyenemben.a párom nem tud megvédeni mert a nőt azt sem tudjuk hol lakik a gyerekekkel.A gyerekekkel nincs is kapcsolata az apjuknak.az ex letiltotta őket.de a havi 100ezer az kéne neki.Amit lehetetlen teljesíteni.
mit tegyek a zaklatások ellen?A rendőrségen azt mondták mivel 30 napok eltelnek már nem minősül zaklatásnak.félek nem lesz jó vége.Én nem vagyok verekedős típus.Mellesleg a páromtól be tudja hajtani a többi pénzt?Nincs semmije,még bejelentett lakcíme sem.a munkája is olyan,hogy télen kijelenti a főnöke és márciusig nem dolgoznak (építőipar ugye).Akkor miből fizessen?én nem fogok az ő volt házasságára áldozni.főleg,hogy az ex így cirkuszol.Már nagyon el vagyok keseredve.
és hozzá teszem a nő szült egy másik pasitol aki nem is vette a nevére az új gyereket.Úgy néz ki még ezt is a páromra akarja verni.Már 2 éve külön vannak.a gyerek meg most 3 honapos.kapcsolatban sem voltak.
lehet ez így zavaros ,de nagyon ki vagyok készülve.
Ejnye,16.41-kor még szociális osztályon voltál.Gyorsan váltogatod a munkahelyeidet:-)
Hát,ha a törvény betartása rosszindulat,akkor ám legyen!
Még mindig nem értem,ha nincs apukának semmilye,mire az a sok kifizetnivaló?-ami közlöm nem játszik a gyerektartás meghatározásában.Hitelt felvenni,mobilszámlát fizetni nem kötelező.Gyerektartást igen!Nyugodtan lehet rosszindulatozni,de a bíróság nem fogja azt nézni,hogy apukának mennyi a részlete a bankba,kocsira,mekkora a rezsije,mennyivel tartozik a szomszéd néninek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!