Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is ennyire fáj most a szíve?
Egy gyönyörű kapcsolatom szakadt meg 2 napja, a párom azt mondta,már nem szerelmes belém.
Iszonyatosan szenvedek, mert már gyerekeket terveztünk.
Van itt valaki, aki most hasonló helyzetben van?
Ti hogyan próbáljátok túlélni?
Fáj. Egy darabig: Nagyon. Aztán kevéssé nagyon. Végül egy kicsit.
Az élet megy tovább, nincs más, csinálni kell.
Aztán egyszer jön más.
Szerintem most fog igazán kiderülni hogy mennyire vagytok fontosak egymásnak.
A) Ha valóban szeretett, akkor benne is ugyanezek az érzések fognak felébredni -idővel(ez lehet hosszabb idő is!). Rá fog ébredni h más nem tudja megadni amit te adtál neki. Ha igazán szeret akkor vissza fog jönni.
B) Már jó ideje elhidegült tőled csak nem vallotta be. Nem tudta feléd közvetíteni a problémáit. Jobbnak érezte hogy hallgat. De ettől még nem tűntek el a problémák csak gyűltek.
Ez esetben az h mit mond/ír az lényegtelen és félrevezető lehet. Azt kell nézni h mit tettetek egymásért és mit nem. Olyan nincs h csak úgy hirtelen nem lesz szerelmes beléd. Olyan van h nem mondja meg azért hogy ne bántson meg vagy egyéb okok miatt pl fél.
És ha közben keres más nőt, hogy hamarabb elfelejtsen?
Akkor minden elveszett...
És sajnos ő ezt szokta csinálni ha vége egy kapcsolatának és van is egy lány akinek szerintem tetszik és szoktak beszélni,mert barátok, most tuti ráhajt a lány :(
"És sajnos ő ezt szokta csinálni ha vége egy kapcsolatának és van is egy lány akinek szerintem tetszik és szoktak beszélni,mert barátok, most tuti ráhajt a lány :("
Most írtad le a szakítás okát.
Csak nem akarod észrevenni, hogy ez a vonat már elment.
ezért gyűlölöm a férfiakat.
össze kéne zárni mindet valami pustaságban, aztán kínlódjanak.
mind egyforma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!