Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek lehet barátkénl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet barátkénl továbbra is együtt élni?

Figyelt kérdés

Párom eleinte nálunk lakott albérletben, szép lassan összejöttünk.

Tegnap egy hülyeség miatt szakított velem. Azt mondta, hogy csak azért nem költözik el mert mi mindig jók voltunk hozzá és ezért mérhetetlenül hálás nekünk. Bármit mondok neki nem akar velem kibékülni. Hogyan tovább?

2014. márc. 14. 12:43
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Neki nem volt hová mennie és mi ingyen befogadtuk azzal a feltétellel, hogy minden férfimunkát megcsinál a ház körül. Ez most is így van, de én szeretnék vele kibékülni.
2014. márc. 14. 13:20
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Te is egy férfimunka lettél.
2014. márc. 14. 13:28
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Ó, magyarul hálásnak kell lenni, hogy ott marad, mert ezzel kegyet gyakorol?

Gondolkozz már el egy kicsit!

14/22 anonim ***** válasza:
91%
Ha nem akarod kirakni, mert hosszabb távra is tervezel vele, akkor most egy hétig viselkedj úgy vele mint egy baráttal, ne könyörögj neki, mert azzal municiót adsz neki ahhoz, hogy számodra megalázó feltételeket szabjon (pl. heti több kimenő hajnalig, amiről nem köteles számot adni).
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Csak kihasznál. Azért nem költözik el, mert hülye lenne valahol fizetni, ha nálatok ingyen is lakhat. Majd akkor fog költözni, ha már meg lesz az új nője, akihez odaköltözhet. Sőt már lehet, hogy van is neki, ezért csak ürügy volt az a hülyeség, ami miatt szakított és ezért nem akar kibékülni.
2014. márc. 14. 13:30
 16/22 anonim ***** válasza:
94%

Micsoda nemes gesztus!

Azért lakik nálatok a volt pasid ingyen, mert olyan jól voltatok hozzá.

2014. márc. 14. 13:45
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Hol laktok? Ingyen beköltözök én is, a férfimunkát meg elvégzem. Nincs egy húgod is véletlenül, mert akkor hoznám a havert is.
2014. márc. 14. 13:47
 18/22 anonim ***** válasza:

Tudod, nem tudom mit csinál apád, de ha nem egy 80 éves, megroggyant egészségi állapotú roncs,akkor a füvet le tudja nyírni, a többi dolog meg ráér, illetve ha valami egyéni szociális okból sürgős, és ti nem tudjátok megcsinálni(vagy lusták vagyok), akkor fel lehet erre a munkára "bérelni" valakit, jó pénzért...

Krisztus koporsóját se őrizték ingyen...

2014. márc. 14. 14:05
 19/22 anonim ***** válasza:

"csak azért nem költözik el mert mi mindig jók voltunk hozzá és ezért mérhetetlenül hálás nekünk"

Vagyis ez egy kegy feletek? :D

2014. márc. 14. 14:18
 20/22 anonim ***** válasza:
18 év után 2 gyermekkel így élünk! A legjobb barátom és bárki bármit mond tiszteljük egymást. Most volt egy abortuszom és a volt férjem segített át mindenen. Nélküle depresszióba estem volna. Vissza is igaz mert kikéri a véleményem és számít rám.
2014. márc. 16. 08:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!