Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizonytalanság vagy tanácstalanságban vagyok?
Figyelt kérdés
Nem rég adtam be a válopert.Az első tárgyaláson a feleségem halasztást kért,mert úgy érezte nincs erre lelkiekben felkészülve.Bele eggyeztem.Adtam neki egy kis időt hogy át gondolja és döntésre jusson hogy akar e válni vagy ad még egy esélyt a kapcsolatunknak.Érdemi választ nem kaptam.ő még nem tudja.Én újra be adtam a keresetem.A másodikra el sem jött.igy újból halasztva lett.Azóta eltelt egy kis idő.vettenm egy új lakást,elköltöztem a városból.Nem rég meg keresett hogy váljunk el.Csak hogy most én nem akarok elválni addig amíg nem rendeződik körülöttem minden ,és nem jövök egyenesbe.Vettem fel hitelt a alakáshoz,2M Ft.Abban a jó hiszemben hogy velem jön és újra kezdjük egy más helyen az életünket.erre tett nekem igéretet.De nem jön. válni akar.szeretném megtudni hogy a hitel így is közös vagyonnak számít?Amit a leendő lakásunkba forditottam,vagy a törlesztés lehet e közös,esetleg nekem kell fizetni.Még Házasok vagyunk.Azt mondta ő egy vasat sem fizet mert én vettem fel a hitelt.Köszönöm előre is a válaszokat2009. nov. 27. 17:32
2/11 A kérdező kommentje:
Sajnos az én nevemen van a hitel.
2009. nov. 27. 17:59
3/11 anonim válasza:
17:57 vagyok. A lakásért jobban aggódnék. Az is közös vagyon lehet! Azt kell bizonyítanod, hogy külön éltetek és miatta nem váltatok. Így megmentheted a lakást, de mivel tiéd a lakás, így a hitel is a nyakadon marad. Vagy bedobsz mindent a közösbe.
4/11 A kérdező kommentje:
A lakást a házasságom elötti külön vagyonom egy részéből vettem.nem tudom ez számít e valamit.
2009. nov. 27. 18:04
5/11 anonim válasza:
Abban a részében számít amennyi a külön vagyon volt. Beszélj ügyvéddel mihamarabb! A párod utalt arra, hogy igényt tart a lakásra is?
6/11 A kérdező kommentje:
Nem mondta de az ördög nem alszik.A külön vagyonomról van házassági szerződés.Ugy tudom azzal azt teszek amit akarok.az én vagyonom.a lakásból semmit nem vagyok hajlandó adni neki.inkább kifizetem valahogy a hitelt.azért szivesen adnék a törlesztő részletből neki is,ha már így el hitette velem hogy ő is akarja.jól átvert.
2009. nov. 27. 18:26
7/11 anonim válasza:
Tudod bizonyítani, hogy közös célra vetted fel?
8/11 A kérdező kommentje:
Pont ez a gondom. hogy tudnám bizonyítani.azt hiszem itt meg vagyok lőve!!!!!
2009. nov. 27. 18:36
9/11 anonim válasza:
Micsoda egy szemét láda vagy te!Örülhet a feleséged,hogy nem maradt veled,jobban is teszi ha elválik.Semmit nem vagy hajlandó adni neki ami a közös életetekből maradt,de a hitelből varrnál a nyakába,de még azt a lakást is te akarod megtartani.Pff neked aztán van bőr a pofádon,jó vastag!!Miért gondolod,hogy a te életed többet ér mint az Övé???Mit képzelsz te magadról?Rád pazarolta a fiatal éveit,én a helyébe biztosan megpróbálnálak már csak azért is kiforgatni,ha esze van ezt teszi!!!
Undorító és szánalmas ez a kicsinyes bosszú állás.Ne is maradjon egy ilyen jellemtelen senkivel,igaza van.
10/11 A kérdező kommentje:
Szánalmas kicsinyes bosszú?Ki vagy Te hogy itélkezz?Ha tudnád hogy min mentem keresztül akkor nem lenne ilyen nagy a szád!Rajtam élösködött,én tartottam el!Én vettem mindent, én fizettem a szorakozásait, a fodrászt a kozmetikust stb.cserébe alig kaptam valamit.És mégi szerelmes voltam belé!szálj már magadba mielőtt ilyeneket írsz.kivánom neked hogy kerülj ilyen helyzetbe!Te agyon iskolázott!
2009. nov. 27. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!