Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van e mód a gyerektartásdíj csökkentésére, esetleg megszüntetésére (ha nem kap vissza semmit az ott hagyottakból)? Várható e teljesen más bírói ítélet az új tárgyalás végeredményeként?
Üdvözlök Mindenkit! Hasznos tanácsokat, véleményeket, lehetőségeket várnék, ha tudnak segíteni. Előre is köszönöm. A férjem elvált 3 gyereke van az előző házasságából, s én most várom a másodikat. Házasságuk alatt a felesége nem dolgozott, nem volt vagyon amit a házasságba vitt volna, férjem örökségéből vettek egy házat.Válásukkor (a férjem bízva az ügyvédébe, aki csak később derült ki akkor már rég bizalmas viszonyt ápolt a férjem Ex-ével)férjem mindent aláírt, az ügyvéd biztosította, hogy így minden jó. Emeletes családi házat vitte, a bankba 4–5 millió volt a számláján,(a férjem nem szeret bankba rohangászni, ezért az övére rakták)vitte,új autót vitte,a férjem még a ruháit, illetve a munkájához nélkülözhetetlen szerszámait se vihette.Ezen felül a férjem aláírta a gyerekenkénti 20.000Ft-os gyerektartást.Nem tudjuk kifizetni.Nyakunkon a végrehajtó(akit ránk küldött), de nincs mit elvigyen,férjem a gyerekeit nem láthatja,mert feljelentett, hogy el akarjuk rabolni őket,s a közelükbe se nagyon mer menni, mert az ex egyből rohan a rendőrségre, s most feljelentette a gyerektartás nem fizetése miatt.Szó szerint utcára került,mindennélkül.A válás óta eltelt a 2 év, s perújrafelvételt kértünk, mire van esélyünk? Van rá esély, hogy figyelembevéve mindent ami ott maradt beleszámolják a gyerektartásba, vagy eltöröljék azt,vagy mérsékeljék, tekintve anyagi helyzetünk,gondolom, esélytelen, hogy bármit is vissza kapjon az ex-től.
Válaszaikat, segítségüket köszönöm. Tudom hogy sok anya van aki válás után küzd a megélhetésért, s alig kap valamit, de vannak akiknek a céljuk mindössze, hogy tönkretegyék volt férjüket, s annak új családját.
"Tudom hogy sok anya van aki válás után küzd a megélhetésért, s alig kap valamit, de vannak akiknek a céljuk mindössze, hogy tönkretegyék volt férjüket, s annak új családját."
Nem tudlak sajnálni, picim. Ez van ha elveszed más nő férjét. Az ő helyében én is hasonlóan tettem volna (leszámítva, hogy nem kavartam volna az ügyvéddel). Nyugodtan mondhatsz köcsögnek, de remélem minden marad úgy, ahogy most van =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!