Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyamatosan veszekszünk az előző kapcsolatból származó gyerek miatt. Talán jobb lenne külön?
Van egy 8 éves fia az előző kapcsolatából. És van egy másfél éves közös kislányunk.
Amikor 2 hetente nálunk van a fia, állandóan csak veszekszünk. Ilyenkor én a babával alszom egy szobában, ő a kisfiával. Egyértelmű, hogy a fia féltékeny, nem akarta a kistesót. Mindig a kislányon áll bosszút, pedig ő nem tehet semmiről.
Amíg nem volt szó közös babáról, a kisfia egy tündér volt. Jól kijöttünk, néha gyakrabban elhozta a párom, mint 2 hetente. Vittük állandóan programokra, amikor tudtuk akkor nyaralni is.
Most a baba érkezése óta megváltozott néhány dolog és ez neki nem tetszik :(
Napközben nem hagyja aludni a kislányt, kitakarja, zenél neki, ledob valami kacatot stb. Azt mondta a kislány is ha felsír éjjel, akkor ő felébred. És ha napközbe nem alszik a kishuga akkor éjjel tuti fog.
Külön szobájuk van, a fiú mégis mindig a babaszobába van. Minden ruhát átvizsgál (2hetente) ami neki nem szimpatikus azt a földre dobja és rálép. A játékokat egy szatyorba rakja és a konyhába a szemetes mellé teszi, hátha kidobjuk figyelmetlenségből. A mesekönyvekbe belefirkál, volt hogy egy hétvége alatt 4 játékot is tönkretett ami a kislányé volt. Ha nem nézek oda egy pillanatig, máris befogja a baba orrát, hogy ne kapjon levegőt.
Megmondta nekem, hogy gyűlöli a kistestvérét, és inkább ajándékozzuk el vagy csináljunk vele valamit mert ő nem szereti.
Tanácstalanok vagyunk, félek rámegy a házasságunk.
A párom exe terhes volt, mikor a kisfiú megtudta, addig rosszalkodott heteken keresztül, mig az anyja a sok stressztől elvetélt. :( /legalábbis az ex nekünk ezt mesélte/
A párom hiába megy játszótérre, kirándulni, moziba stb. Azt se lehet péntek délutántól vasárnap estig.
Arra az időre a gyerek lefoglalja magát, de utána ugyanúgy rosszalkodik itthon.
Párom meg ugye 2 tűz között áll, mert a fiát is szereti, de a lányát is imádja. Nem kérhetem tőle, hogy ne hozza el, mert akkor a kisfiúban csak erősödni fog a gyűlölet a húga iránt. De a beszélgetés nem használ.
Azt meg nem szeretnénk, hogy 2 hetente elhalmozzuk ajándékokkal, kvázi megjutalmazzuk a rosszaságaiért...
Legyen közös programja kettesben az apjával.
Most miért nem hozzátok már el gyakrabban? Most is lehetne olyan hogy az apja megy érte az iskolába, ő viszi külön programra, elmennek korcsolyázni, bármi.
Amikor pedig együtt vagytok, akkor be kell tartania a szabályaitokat. A férjed büntesse, ne te.
Ha pedig sokáig nem javul a helyzet, forduljatok pszichológushoz.
Azért nem jön gyakrabban, amiket művel. Épp elég abban a 2,5 napban felügyelni a babát, végezni a háztartást, pihenni plusz a kisfiúra vigyázni. Ha nem gonoszkodna, jöhetne gyakrabban.
Most biztos megköveztek, de amíg így bánik a lányommal, ne jöjjön gyakrabban mint az a kötelező 2 hét.
Imádtam a kisfiút, de már annyira magára haragított engem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!