Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezzel nem zavarjuk össze a gyereket, tényleg jót tenne egy közösen eltöltött szenteste? (lent)
Figyelt kérdés
Már nem élünk együtt a feleségemmel, és a válás is folyamatban van. Mindkettőnknek van már új kapcsolata is. Viszont a feleségem szeretné, ha együtt karácsonyoznánk hármasban az ötéves kisfiunkkal vidéken, a nejem szüleinél.2013. dec. 16. 15:42
11/14 anonim válasza:
igen nagyon hulye otlet.
Szenteste mindenkinek szerettei koreben a helye exeknek semmi koze ehez az estehez.
Bar nem tudom ti mit unnepeltek szenteste..
12/14 anonim válasza:
Teljesen a 10es válaszával értek egyet!Szinte pontosan így akartam írni.Még kiegészíteném annyival,h.nekem nagyon olyan szaga van adolognak,h.a feleséged kavarni akar!Még ha nem is kellessz neki,azért az új párodnál odapirítana?Mert h.ez a célja,az biztos!Miért nem magukhoz hív fel?!Vidékre,régi anyósékhoz?!Ugyan már!!!Nő vagyok,nem ler.bancozom a feleséged,de rafinált egy firma az biztos! Én a komoly kapcsolatod miatt is jól átgondolnám,mert nyilván ottalvásról is szó lenne,ha mondjuk annyira vidékről van szó!Ez sem véletlen,nem de?;-)
13/14 anonim válasza:
Nem karácsonyoznék együtt az exel és a szüleivel csak azért, hogy a gyerek azt lássa milyen happy minden, pláne akkor nem, ha már van egy új komoly kapcsolatom. Szerintem a gyereknek az a legjobb ha az év 365 napján azt látja hogy anyu és apu szeretve tudnak egymással beszélni, közösen oldják meg a gyereket érintő kérdéseket és normális elosztásban töltenek vele időt. Ennyi. Nem kell megjátszani, hogy egy család vagytok és közösen karácsonyozni. A szentestét mindenki töltse otthon, az utána való két napban viszont menjen hozzád a gyerek és karácsonyozzatok a pároddal és vele akkor.
14/14 apa72 válasza:
Ülj le beszélni az exeddel, hogy mit akar tőled? Újra össze akar jönni? Ha nem, akkor a már előzőleg felszólaltak szerint külön ünnepeljetek és törödj a gyerekkel és a kapcsolatoddal. A gyereket ne használjátok fel semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!