Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kideríteni valakinek a címét, aki külföldön dolgozik?
Figyelt kérdés
Ha nem akarja elárulni, a bejelentett címe pedig még Magyarországon van. Magánnyomozó kizárva, elég drága. Ja, és csak interneten lehet elérni, telefonon nem.2009. nov. 23. 09:13
11/16 anonim válasza:
Ha a bejelentett címe magyaro.on van szerintem oda postáznak neki mindent,ha nem veszi át ill.nem jelenik meg az az ő baja....
12/16 anonim válasza:
A válás beadásához elég annyi indoknak, hogy SZERINTED a házasságot nem lehet/érdemes fennttartani, mert helyrehozhatatlanul megromlott a kapcsolatotok. Ennek alapján már elválasztanak.
Egyébként neked sokkal nehezebb egy külföldi tartózkodási helyet megtalálni, mint egy hivatalos szervnek.
13/16 A kérdező kommentje:
Na utánajártam. Sajnos a másik fél beleegyezése nélkül nem választanak el. A bejelentett lakcím, meg ugyanaz, mint az asszonyé (nem rólam van szó,barátnőről), és mivel ő az, aki beadná a válókeresetet nem vehet át. De még ha át is venné, a pasinak alá is kell írnia, csak akkor érvényes.
Köszönöm mindenkinek. Próbálkozunk tovább!
2009. nov. 23. 17:50
14/16 anonim válasza:
Email-t ír neked? Mert az email cím fejléce tartalmazza a küldő ip címét.
15/16 anonim válasza:
ma 19:42-es: ami ekem jön email, ott egyetlen egy se tartalmazza az IP-t. Direkt megnéztem....
16/16 A kérdező kommentje:
Meg az ip címet is le kell nyomoztatni, de amíg erre nincs határozat, addig nem tudom.
2009. nov. 24. 09:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!