Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Vállás közben eljegyezhetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szecskolajos kérdése:

Vállás közben eljegyezhetek egy másik lányt?

Figyelt kérdés

2013. nov. 21. 12:54
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
91%
azér' nem kéne ezt a hejjes-sírást annyira túlragozni itt.. Van valakinek egy problémája, kérdése, arra kéne választ adni. Ha megy.
2013. nov. 21. 23:10
 22/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.lehet,hogy nem írok helyesen,de vannak olyan emberek akik sajnos nem is a kérdésre válaszolnak,hanem a kérdezőket kifigurázák.Azért ők is jó pofák.
2013. nov. 22. 05:46
 23/28 anonim ***** válasza:
én nem írok helyesen de néha el is ütök s megesik hogy akkor az pont jó.
2013. nov. 22. 06:21
 24/28 A kérdező kommentje:
a volt párom vagyis akitől válok,az bejelentette 6 hónapja,hogy már neki 2 hónapja másik pasija is van a családja mellett(3 éves kisfiúnk van)utána én padlón voltam és 1 hónapra rá ismerkedtem meg az új lánnyal,akivel már ilyen szoros a kapcsolatunk.
2013. nov. 22. 10:42
 25/28 anonim ***** válasza:
Akkor más nem marad, mint hogy tartsátok meg az eljegyzést és sok boldogságot kívánunk nektek!
2013. nov. 22. 10:45
 26/28 anonim ***** válasza:
ú vazze, nem elég, hogy vállásos, de még fiúja is van, ráadásul 3 éves. ez már büntetendő, nem? :D
2013. nov. 23. 02:55
 27/28 anonim ***** válasza:
Nemhogy örülne, hogy végre szabad ember!
2013. nov. 25. 20:01
 28/28 anonim ***** válasza:
abban igazuk van a válaszolóknak, hogy ha épp most jártál pórul, így átvert az a nő akivel előtte összekötötted az életed, akkor lehet, hogy nem kellene ilyen hamar újból házasságot kötni. ilyenkor még sok minden kiderül a másikról amire esetleg nem is számítottál.
2013. dec. 2. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!