Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem nem akarja odaadni a gyerekeimet, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van két kisfiúnk. Olaszországban dolgoztam, heti hazajárással. Múlthéten mondtam a férjemnek, hogy vége a kapcsolatunknak, mert mindig kiabált velem és a picikkel. Sírt, könyörgött, hogy ne. Mondtam neki, SMS-eztem egy férfival, aki azt is írta nekem, hogy szeret. Ez így is van. Minden nap hívtam, hogy hogy van a férjem, de szabályosan lerázott, mert hogy ismerkedik. Hazajöttem, barátnője van, nem akarja odaadni a két picit, hogy egy időben láthassam. Én a piciket is szeretem és a férjemet is. De ő bejelentette a lakcímüket őhozzá, és beadta őket bölcsődébe. A gyámügyessel mindig beszél, azt mondták neki, nem kéne kivenni. Én nem tudom őket magamhoz venni, mert férjem nevén van a házunk. Most anyámhoz költöztem, de ő is kihasznál. Azt akarja anyám, hogy nálam legyenek a picik, vagyis hogy Ő legyen a gyámjuk. Ha ebbe nem megyek bele, kidob magától. Mit tegyek?2013. nov. 14. 12:05
11/11 anonim válasza:
Már bocs,ne nem szedtél be túl sok fogalmazás gátlót odakint?Itt is van egy csaj,kiment Angliába bébicsősznek-haha!Az ő gyereke meg most kezdte meg az ovit!Ha ezt egy férfi dobta volna fel ezt a kérdést,élből elmeszelte volna mindenki!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!