Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nyerek egy nagyobb összeget és abból veszünk egy autót és egy lakást mindkettőt az én nevemre akkor válásnál attól feleződik?
Figyelt kérdés
A kérdés pusztán elméleti.A férjemmel beszélgettünk erről hogy ez hogyan működhet. Pl szombaton nyernék tiz milliot a luxoron.2013. nov. 5. 14:04
1/8 anonim válasza:
Mivel a házasság alatt nyeritek a pénzt, így az közös lenne.
2/8 Mr.Bone válasza:
Minden vagyon/ingatlan ami házasság alatt kerül beszerzésre az válásnál feleződni fog!
És azt sem árt tudni nem kell házasnak lenni ahhoz, hogy feleződjön a vagyon/ingatlan elég ha a párok 5 évet együtt vannak és a válni akaró fél bizonyítani tudja ezt akár egy bejelentett lakcímmel akkor is ugyanaz a helyzet..
3/8 anonim válasza:
A lottónyeremény közös vagyon, az azon vett vagyontárgyak szintén.
De a névre szóló ajándék már különvagyon. Pl. anyukád nyer a lottón, és ő úgy dönt, hogy neked vesz lakást, akkor házasság ide vagy oda, az a te vagyonod és váláskor nem feleződik.
4/8 anonim válasza:
Ez a bejelentett lakcímes sztori kétlem,hogy így van,szerintem ennek nézz utána.Talán régen,igen volt még valami ilyesmi,de tudtommal már nincs.
5/8 anonim válasza:
Házasságban már nem az van hogy nyerek hanem nyerünk, szóval közös a pénz.
6/8 anonim válasza:
#5: Igen. Ilyenkor már valóban kell a többes szám:
- Drágám a titkárnőnknek gyereke lesz tőlünk. Ugye nem haragszunk e miatt?
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A nyertem a nyertűnk helyett szándékos volt :) Igazatok van természetesen. Gondoltuk mi hogy így van,csak megerősítés kellett.Mennek a zöld kezek
2013. nov. 5. 20:37
8/8 anonim válasza:
5 vagyok
Pont azért írtam a többes számot mert a nyeremény közös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!