Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El akar hagyni a párom. Van értelme magyarázkodni, vagy ha ennyire nem bízik bennem, hagyjam elmenni?
Egy férfi,akár családapának is nevezhetném, bepróbálkozott nálam. Visszautasítottam az ajánlatát. Erre a férfi közölte, hogy megfogom bánni, hogy kikosaraztam.
Küldött egy levelet nekem, hogy a felesége mettől meddig dolgozik, ő mettől meddig érne rá, és havonta mennyi pénzzel szeretne/tudna támogatni.
A munkahelyemen voltam, ott olvastam el a levelet. Először röhögtem egy jót. Ahogy hazaértem megmutattam a páromnak, aki már tudott róla, hiszen egy "jóakarom" szólt neki, hogy az a férfi a szeretőm, és ha nem hiszi, lépjen be a leveleimhez.
Belépett, elolvasta, Kiakadt, mert munka közben nem hívtam fel, hogy ezt elmondjam neki (gondolom nem 2 perces beszélgetés lett volna, és a főnököm sem díjazta volna), hanem eltitkoltam előle.
Azt hiszi, amiket olvasott az igaz. Összepakolta pár holmiját, és átment anyósékhoz...
Szerintem eloszor gondolkoz el azon h a parod miert nem bizik meg benned . Aztan gondolkoz el azon is hogyha ez forditva torteni , te mit csinalnal?
Tudom a valaszom gonosz , de ha ennyire nem bizik meg benned akkor te miert ragaszkodt hozzaja ?
Es tetelezuk fel ,ha meg is kibekultok , mert te meggyozod keny keservesen az igazadrol - abba belegondoltal ,hogy akkor mi lesz a jovoben ? Soha semmibe amit kituzol magad ele nem fog hinni , nem fog hinni benned sem ?
3: Az már az ő dolga, hogy mit kezd a kapott infóval.
Ne akarj helyette gondolkodni, meg dönteni!
Hátha tud több ilyen sztorit a férjéről, és segítene felnyitni a barátod szemét.
6: Nem értem. Miért gondolod, hogy az a személy a családi idill tönkretevője, aki elmondja az igazat és nem az, aki a családhoz tartozik és cselekedetivel tevőlegesen teszi tönkre? Itt egy nagyon komoly tévedésed van.
Csak megmérgezi az életedet, ha falazol egy gazembernek. Mért tennéd?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!