Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet 3 kisgyermekkel új életet kezdeni? Kelleni fogok így valakinek?
Figyelt kérdés
2013. okt. 5. 13:38
11/15 anonim válasza:
Lehet, ha a párod is lesz annyira fontos, mint a gyerekeid.
12/15 anonim válasza:
Nyugi, persze, hogy lehet három gyerkőccel új életet kezdeni! :) Hú én hányszor megkaptam pasiktól, hogy elvennélek úgy is, hogy már van három gyereked! :D Ezt jólesik hallani, szerencsére van férjem és nagyon boldogok vagyunk együtt, de ha az élet másként hozná, sosem pánikolnék, feladni sosem szabad!
13/15 anonim válasza:
Van egy barátom, aki egy - 2 apától - 3 gyerekes anyuka mellett kötött ki, és nemrég született meg a negyedik (közös) gyermek is. Persze kívülállóként fura volt a választása, de most már vagy 3-4 éve együtt vannak és nagyon boldognak látszanak.
14/15 anonim válasza:
Volt egy kolléganőm, úgy 32 éves lehetett amikor a 3 kisgyerekével egyedülállóvá vált. Rá 2-3 évre megismerkedett egy férfivel, akivel nagyon jó a kapcsolatuk, és a gyerekeit is elfogadja, szereti. Mivel már nem dolgozunk együtt, sajnos nem tudom azóta hogyan alakult az életük, de szerintem minden rendben lehet.
15/15 anonim válasza:
Pozitív kisugárzással, ápolt, vonzó külsővel mindenképp könnyebben jöhet össze,és nem szabd kényszermegoldást választani. Inkább várj egy kicsit, keresgélj, majd eljön, aki számodra is megfelel, és téged is megbecsül. Nem kell az első férfival összeállni akinek 3 foga van és verekszik, csak mert vannak gyerekeid. Férfiak is kezdenek új életet 3 gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!