Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hol találok családjogi ügyvédett?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok családjogi ügyvédett?

Figyelt kérdés
Egyenlőre a lehetőségeimre keresek választ. Párom lépett félre. Van egy 50-50%-ban lakásunk még 23 évig van hitelrajta. Van egy autónk ugyszint hitellel. Es van egy 10 hónapos pici lányunk. Mik a lehetőségeim ezek után.
2009. okt. 26. 09:37
 1/2 anonim válasza:

Szia! Én is benne vagyok egy válásban és menet közben fedeztem fel a lehetőségeket, amiért nem kell mélyen zsebbe nyúlni.

Pl. A bíróságokon van "panasznap" egy héten egyszer. Ezen bíró jelöltek fogadják az "ügyfelet" és megkérdezheted, hogy milyen lehetőségeid vannak. Ha beakarod adni a válókeresetet pontosan minek kell benne szerepelnie, stb. Később tudtam meg, hogy pl. családsegítő központokban is van ingyenes jogtanácsadás.

Ezekre mindegyikre rá tudsz keresni a NET-en.

Ha nem tudtok közös megegyezéssel válni, akkor muszály az ügyvéd.

Egyébként állítólag a bíróság mindig a gyerek érdekét nézi, pl. a lakhatás szempontjából is.

Sok szerencsét!

2009. okt. 26. 14:16
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm a segítséget, és élni fogok a lehetőségekkel.

A szerencse pedig rám fér.

Még egyszer köszönöm.

2009. okt. 26. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!