Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időbe telt, amíg a házastársad elfogadta, hogy valóban elváltok, és nincs visszaút? 3 kiskorú gyerek mellett csalt meg, úgy, hogy egy másik nőnek is összehozott egyet.
Én nem tudok érdemben válaszolni a kérdésedre, de muszáj leírnom, hogy nehogy már még te érezd magad hibásnak!
Egyedül ott hibáztál, hogy egy ilyen férfihez mentél feleségül, sajnos.
#13 Tudod a férfiak a válásból CSAK vesztesen jöhetnek ki. A nők (és az ügyvédeik), teljesen kifosztják őket, majd fizetik a gyerektartást (is). Megalázva, az önbizalmuk, pénztárcájuk lenullázva, így kerülnek ki a válásból.
Annak a férfinak, amelyik ezt bevállalja, az asszonyhoz képest ez már megváltás.
Ketten hozták össze az esküvőt, a gyerekeket. Csapatmunka volt a megcsalás is. Minden az asszony tervei szerint zajlik. A lényeg, hogy elintézte, hogy Ő legyen az ártatlan.
Ugyanezt csinálja most az én feleségem is. Nem akarom megcsalni, és válni sem, még csak a gyerekek miatt sem. De már nem biztos, hogy sokáig bírom. Csak idő kérdése, és én is bele leszek kergetve a csapdába.
Szóval #13-as ha férfi vagy akkor figyelj! Ha nő akkor kaptál egy jó ötleted - ha még nem ismerted...
Bele leszel kergetve???
Nem te vagy inkább az, aki hazudikmagának?!
De bele ám!
Erre én is gondoltam, de sajnos NEM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!