Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A se veled, se nélküled...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A se veled, se nélküled kapcsolat milyen?

Figyelt kérdés

Olyan ,hogyha együtt vagyunk egymás idegeire megyünk, kifejezetten idegesít, néha meg tudnám ölni, sőt néha úgy érzem, gyűlölöm?

De, ha meg szakítunk, és nem láthatom, hiányzik, úgy érzem mégis szeretem, de nem vok benne biztos.

Veletek volt már ilyen?Szakítani kell?

2009. okt. 18. 18:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Ez valamiféle ragaszkodási igény, ami inkább a belőlünk hiányzó dolgokat mutatja meg. Vagy valami játszma. Karmikus adósság. Kétféle szerelem van. Az egyik lehúz, a másik felemel. Azzal kell maradnod, aki a legjobbakat hozza ki belőled. Nem azzal, aki a rosszat. Ez ilyen egyszerű! nem érdemes húzni, az élet rövid! Engedjétek el egymást!

2009. okt. 18. 18:23
 2/8 anonim ***** válasza:
61%
ismerem, nekem is olt ilyen. 2 éven át...nem egy álom, az biztos. el kell dönteni hogy merre és ki kell tartani. mi együtt maradtunk és megoldottunk mindent. 19/L
2009. okt. 18. 18:50
 3/8 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

utolsó, jó, hogy ti együtt maradtatok, a én párom nem akarja még egyszer megpróbálni:( már sok esélyt adott azt mondja. egyedül meg nem menthetek meg egy kapcsolatot, úh menni kell:(

2009. okt. 18. 18:52
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
Nekem szerencsére nem volt ilyen, de asszem semmi értelme egy olyan kapcsolatnak amiben idegesítjük egymást, mert úgy nem lehet élni éveken keresztül és nem is normális szerintem úgy élni.
2009. okt. 18. 18:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
én 6 évig voltam egy ilyen kapcsolatban. Nem tudtam elképzelni milyen lehet nélküle élni, de azt is tudtam , hogy vele sem akarok, mert nem tudtam vele elképzelni az életem. Két kérdést tettem fel magamnak; Akarok e tőle gyereket és akarok e a felesége lenni? mindkettőre egyértelmű nem volt a válaszom, na akkor döntöttem el hogy kilépek abból a kapcsolatból. És életem legjobb döntése volt. Most egy olyan férfival élek együtt akinél mindkét válaszom igen, és néha persze benne is idegesít egy-két dolog , de az egész kapcsolat más, és így utólag sajnálom, hogy 6 évet elvesztegettem.
2009. okt. 18. 19:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

ha jó egy eleve halálra ítélt kapcsolatban lavírozni, amiben még idegesítitek is egymást, akkor nem kell szakítani.

amúgy igen.

2009. okt. 18. 20:14
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad benne maradni, mert egyre rosszabb lesz, csúnyán el tud mérgesedni a végére. Én belebetegedtem egy ilyenbe.
2009. okt. 19. 08:42
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha van kedved kiírni magadból a gondodat, privátban nekem megírhatod, ugyanabban a cipőben járunk!

2009. okt. 26. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!