Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A se veled, se nélküled kapcsolat milyen?
Olyan ,hogyha együtt vagyunk egymás idegeire megyünk, kifejezetten idegesít, néha meg tudnám ölni, sőt néha úgy érzem, gyűlölöm?
De, ha meg szakítunk, és nem láthatom, hiányzik, úgy érzem mégis szeretem, de nem vok benne biztos.
Veletek volt már ilyen?Szakítani kell?
Igen.
Ez valamiféle ragaszkodási igény, ami inkább a belőlünk hiányzó dolgokat mutatja meg. Vagy valami játszma. Karmikus adósság. Kétféle szerelem van. Az egyik lehúz, a másik felemel. Azzal kell maradnod, aki a legjobbakat hozza ki belőled. Nem azzal, aki a rosszat. Ez ilyen egyszerű! nem érdemes húzni, az élet rövid! Engedjétek el egymást!
köszi a válaszokat!
utolsó, jó, hogy ti együtt maradtatok, a én párom nem akarja még egyszer megpróbálni:( már sok esélyt adott azt mondja. egyedül meg nem menthetek meg egy kapcsolatot, úh menni kell:(
ha jó egy eleve halálra ítélt kapcsolatban lavírozni, amiben még idegesítitek is egymást, akkor nem kell szakítani.
amúgy igen.
Szia!
Ha van kedved kiírni magadból a gondodat, privátban nekem megírhatod, ugyanabban a cipőben járunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!