Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben a bíróság elvenné tőlem a kicsit?
van két gyerekem az előző kapcsolatomból és egy kicsi a mostaniból
ha elválnék akkor lehetséges h a kicsit az apának ítélnék?
most albérletben élünk és ha elmennénk akkor is albérletben élnék a 3 gyerekkel
a mostani bevételem : 130-140 000.-
de még nem dolgozom gyesen vagyok és van egy alkalmi munkám ami havi 25-35 000.- között
kérdés lenne még h kb havi 200-250 000.- közötti nettó bérnél (a műszakpótléktól függ mennyi) mennyi lenne a gyt és h százalékba vagy fixbe lenne érdemes kérni
és ha ad a vállalat cafeteriát az beleszámít e vagy sem ?
Nem valószínű, hogy a testvéreket szétválasztják. Alkalmi munka bejelentett, mert ha nem akkor azt ugye nem mondhatod, és 3 gyerekre 30 ezer nem elég . Szóval munkát kellene keresned.
Ebbe a nettó összegbe bent van a családi adókedvezmény, valószínűleg igen, válás után pedig ő nem igényelheti azt. Olyan 30 ezer körül.
Szia! Nálunk nagyon elhúzódó válás volt, 3 évig tartott, plusz 2 éve már nem éltünk együtt. 2 gyermek van, apa magának akarta őket. Közben nekem új kapcsolat, van egy kicsi is belőle. Külön élünk, mert ő külföldön van, tehát csak az én "jövedelmemet" vették alapul, gyes+csp. A bírónő kinevette (szó szerint) a volt férjemet, amiért elhagyott minket, de a két gyerek kell neki úgy, hogy 5 év alatt egy fillért sem fizetett...
Szóval nyugi, csak indokolt esetben vehetik el! Tudsz kérni lakásfenntartási támogatást, rendszeres gyermekvédelmit, rendkívüli gyermekvédelmit, önkormányzati támogatást, ha már elköltöztél, a lényeg, hogy ne szégyellj bemenni a hivatalba, és őszintén mondd el, mi történt. Így könyebb lesz a 3 kicsivel! Sok erőt kívánok hozzá!
sziasztok
köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat
ment a zöld kéz mindenikek :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!