Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ebben az esetben a bíróság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben a bíróság elvenné tőlem a kicsit?

Figyelt kérdés

van két gyerekem az előző kapcsolatomból és egy kicsi a mostaniból

ha elválnék akkor lehetséges h a kicsit az apának ítélnék?

most albérletben élünk és ha elmennénk akkor is albérletben élnék a 3 gyerekkel

a mostani bevételem : 130-140 000.-

de még nem dolgozom gyesen vagyok és van egy alkalmi munkám ami havi 25-35 000.- között

kérdés lenne még h kb havi 200-250 000.- közötti nettó bérnél (a műszakpótléktól függ mennyi) mennyi lenne a gyt és h százalékba vagy fixbe lenne érdemes kérni

és ha ad a vállalat cafeteriát az beleszámít e vagy sem ?

2013. jún. 30. 12:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem valószínű, hogy a testvéreket szétválasztják. Alkalmi munka bejelentett, mert ha nem akkor azt ugye nem mondhatod, és 3 gyerekre 30 ezer nem elég . Szóval munkát kellene keresned.

Ebbe a nettó összegbe bent van a családi adókedvezmény, valószínűleg igen, válás után pedig ő nem igényelheti azt. Olyan 30 ezer körül.

2013. jún. 30. 12:39
 2/5 Szandi2410 válasza:
9%
Semmiképp nem veszik el tőled nyugodj meg.Én is egyedülálló anya vagyok albérletben.akiknek semmi jövedelmük nincs ,akkor is csak a legvégső esetben veszik el.ugyhogy nyugodj meg.az estek 90% ában az anyánál marad a gyerek az apa anyagi helyzetétől függetlenűl.mivel így majd neki kell neked gyerektartást fizetni.
2013. jún. 30. 13:29
 3/5 anonim ***** válasza:
dehogy veszik el
2013. jún. 30. 16:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia! Nálunk nagyon elhúzódó válás volt, 3 évig tartott, plusz 2 éve már nem éltünk együtt. 2 gyermek van, apa magának akarta őket. Közben nekem új kapcsolat, van egy kicsi is belőle. Külön élünk, mert ő külföldön van, tehát csak az én "jövedelmemet" vették alapul, gyes+csp. A bírónő kinevette (szó szerint) a volt férjemet, amiért elhagyott minket, de a két gyerek kell neki úgy, hogy 5 év alatt egy fillért sem fizetett...

Szóval nyugi, csak indokolt esetben vehetik el! Tudsz kérni lakásfenntartási támogatást, rendszeres gyermekvédelmit, rendkívüli gyermekvédelmit, önkormányzati támogatást, ha már elköltöztél, a lényeg, hogy ne szégyellj bemenni a hivatalba, és őszintén mondd el, mi történt. Így könyebb lesz a 3 kicsivel! Sok erőt kívánok hozzá!

2013. jún. 30. 17:46
 5/5 A kérdező kommentje:

sziasztok

köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat

ment a zöld kéz mindenikek :-)

2013. jún. 30. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!